0 Takip Edilen
3 Takipçi
bombaci20
TC Onaylı
21 Eyl 2019
11,763 Mesaj
18,162 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
ilgimizi çeken, etkilendiğimiz makaleleri buradan paylaşırsak başkalarına da okuması için dikkat çekmiş oluruz.. zira ne kadar ilgilenirsek ilgilenelim düşünce dünyasının sınırı yok, o bakımdan merakla bekliyor olacağım paylaşımları..
www.indyturk.com
www.indyturk.com
www.indyturk.com
siyasal islamın röntgenini çekmiş.. oldukça etkileyici bir yazı dizisi..
Ali Murat Güven | Hayatta başka hiçbir seçeneği olmadığı için siyasal İslâmcı olanlarla, hayatta başka pek çok seçeneği varken özgür iradeleriyle İslâm'a yönelenler arasındaki son hesaplaşma (1)
Hizmetine ömrümü harcadığım bu memlekette dostlarım kalmadı gibi bir şey… Âdetâ yapayalnızım, boşlukta ve âdetâ etrafımdakilerden başka bir dünyadayım. İnsanın düşkünlüğünü, sefaletini bilirdim; ama ruh sefaletinin bu kadar karanlığını görmemiştim. İnsan diye emek verdiklerimin hemen hepsi de...
www.indyturk.com
Ali Murat Güven | Hayatta başka hiçbir seçeneği olmadığı için siyasal İslâmcı olanlarla, hayatta başka pek çok seçeneği varken özgür iradeleriyle İslâm’a yönelenler arasındaki son hesaplaşma (2)
İktidar yozlaştırır. Mutlak iktidar, mutlaka yozlaştırır. Lord (John Emerich Edward Dalberg) Acton Britanyalı Tarihçi, Politikacı ve Yazar (1834-1902) * * * "Yenildik ve yanıldık. Ben, gerek kendi durumumu, gerekse şimdilerde benim konumumda olup hapiste ve yurt dışında bulunan bazı...
www.indyturk.com
Ali Murat Güven | Hayatta başka hiçbir seçeneği olmadığı için siyasal İslâmcı olanlarla, hayatta başka pek çok seçeneği varken özgür iradeleriyle İslâm'a yönelenler arasındaki son hesaplaşma (3)
Derinlemesine hasta durumdaki bir topluma kolaylıkla uyum sağlayabilmek, sağlıklı olmanın bir belirtisi değildir. JİDDU KRİSHNAMURTİ Hintli düşünür ve eğitimci (1895-1986) * * * Nedenleri, nasılları her zaman için tartışılabilir.
www.indyturk.com
siyasal islamın röntgenini çekmiş.. oldukça etkileyici bir yazı dizisi..