1 Takip Edilen
3 Takipçi
Rollcat
TC Onaylı
9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
@rollcat geldi açığı anlatır şimdi
Günaydın cemeaat hayırlı haftalar olsun...
yaw yok açık maçık , açık gözümüzün önünde ama biz bir türlü paraya dönüştüremiyoruz..
Herkes bireysel bişeyler yapmanın götü kurtarmanın derdinde ama herkes neticede lost..
Valla aslında bunu sormamız lazım kendimize . Çok iyi tahminler çıkıyor neticede
@chatlackali @dartwader @fenerkolik38 @sharmante vs aklıma gelmeyen tenis voleybol futbol basketbol...
yapacağımız şey aslında çok basit.Şu bizim özel alan gibi bir alan açıcaz 1 hafta tartışıcaz hafta sonuna 2-3 oran aralığında bir kupon çıkaracağız. ve rolling yapacağız. 15-16 hafta sonunda 500k koyacaz cebimize sen sağ ben selamet.
haftada 2 oran çıkaramıyorsak bu kadar insan valla bırakıp gidelim bu işlerle hiç zaman kaybetmeyelim..
Forum içinde şöyle bir köşe ayrılır haftanın kuponu şeklinde asılır. gerekirse kasasıda tutulur..bakişşkılavuzda yapılmıştı bu haftanın kuponu.. Biz bunu takım oluşturup kendimize yapıcaz..
öncelikle para bir seviyeye gelene kadar ( çekiminde sorun yaşamayacağımız ) bürolardan gideriz. Sonrasında iddaaya geçiçez.
Vuucaz kırbacı tüpçüye..
Tekrar diyorum haftada 2 oran bulamıyorsak bırakalım bu işleri sinir sistemimize kesemize herşeye zararlı...
Bizim sıkıntımız orgaize olamamamız malesef. Şukadar adamız herbirimiz yıllarını vermiş kurt tayfa. ama gel görki hep zarar..
Bence bi düşünün @admin @sharmante and @LordisBack .
Şöyle 8-10 hafta won yazsa kupon forum içinde süper reklam olur...
Muhtelif fikirlerle sağlam bişey çıkartırız diye düşünüyorum...