DixiK
TC Onaylı
26 Kas 2019
5,556 Mesaj
17,048 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
karabağ - sivas
sivassporun mutlak kazanması gereken bir maç ilk karşılaşmada sivasın karabağdan iyi bir takım olduğunu belli etti.
isteyen çifte şans sivas değerlendirebilir fakat ben sivasın kazanacağını düşünüyorum.
aek - zorya
ilk maçta aek 4-1 lik bir galibiyet almıştı zorya karşısında bu maçta da evinde zorlanmadan bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
cska - young boys
iki takımda liglerinde son maçlarında kazanmış. ilk maçta young boys ilk yarıdan işi bitirip 3 golle cska yı mağlup etmişti. bir kaç sakatı olmasına rağmen bu maçta da young boys kazanır.
roma - cluj
roma ligde tam gaz gidiyor. grupta 7 puanla lider. romadaki eksiklere rağmen iki takım arasında bariz güç farkı bulunuyor. ilk maçta 5-0 lık roma galibiyeti olmuştu. roma çifte şans ve 1,5 üstü oranı çok değerli geldi. isteyen direk roma galibiyeti de oynayabilir.
lille - milan
ilk maçta lille milana dişini geçirip yusufun muhteşem golleri ile 3-0 galip ayrılmıştı. grupta lille 7 puana sahip milan ise 6 puan ile peşinde. zlatan dan yoksun milanın lille i yeneceğini düşünmüyorum. tahminim yusuf yine gol atabilir. lille de zeki çelik sakat. burak muhtemelen oynayacak. aslına bakılırsa tam bir beraberlik maçı olarak görsemde zlatan faktörü sebebi ve lillein ve yusufun son zamanlardaki formu sebebi ile çifte şans ve 1,5 üst seçeneğini tercih ediyorum.
liberec - hoffenheim
hoffenheim grupta lider ve aralarındaki son maç 5-0 hoff galibiyeti ile sonuçlandı. grubun en çok gol atan ve en çok gol yiyen takımları karşılaşıyor. 2,5 üst seçeneği de bu maç için uygun gibi görülse de ms tercihini daha olası görüyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: