Tetteh
İtalya Ligi
31 Ocak 2020
2,564 Mesaj
4,279 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Fakir fukarada garibanda adam gibi dursunlar ozaman bayraklarla poz verip kızlara salca olmayacaklar...sokarlar öyle garibana..her türlü ırkcılıga varım bu at hırsızlarına... Ailemle yolda yürüsem bunların sıfatlarını görsem yolumu deiştiririm..o derece at hırsızları
Geçende yazdım.. yaşadıgım semtte binlerce siyahi vatandas var burda herkes tarafından el üstünde tutuluyor cunku... Daha 1 gün hırsızlık gasp taciz konusu bile geçmedi...
rize'de 2 tane gürcü 3 sene önce bir adamın kafasını taşla ezip cebindeki tüm parayi aldılar buralarda bilmeyen yoktur bu olayı
şimdi gel rizeye çay tarlalarına gir köylerin alayında gürcüler var hepsi ekmeğinin peşinde alınteriyle para kazanıyor bizimkilerin kibirden yapmadıği en zor işleri bunlar yapıyor şimdi senin mantığına göre o gasp olayından sonra burda bir tane gürcü birakmamamiz lazımdı hepsine at hirsızi yavsak deyip sarp sinirina kadar kovalamamız lazimdı
bu kadar milliyetci bir sehirde bile o reaksiyon verilmedi suc sahsi ilgilendirir denildi devam edildi doğrusu da bu
umit ozdag denen tescilli irkci bile bugun provokasyona gelmeyin diyorsa olay ciddidir yani
barbar at hırsızı arıyosak türklerde de kürtlerde de var damacana siken tavuğa tecavuz edilen bir toplumdan bahsediyoruz
bu arada ben mülteciler akin akin gelsin demiyorum..onlarda istemiyodur kimse yurdundan kalkip bilmedigi topraklara,pogrom tehdidi olan karin tokluguna calistirilacagi topraklara isteyerek gelmez sadece halkin ofkesi yanlis yere diyorum