Texas78
TC Onaylı
16 Eyl 2019
18,865 Mesaj
15,725 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Son cevabım kimse durduk yere karşısındaki birine bu lafları demez futbolun içinde olan insanlar anlar amatörde bile saha içinde neler dönüyor bir bilseniz keşkeBak hocam sana geçen de dedim senin bu sayafa da yazdıklarını görmemek için engelledim dedim sende beni görme dedim diğer sayfalardaki postlarını açıp bakıyorum beğeni vs atıyorum ama bu sayfada sadece gs gözlüğü takıyorsun.
Basın toplantısı sonun da onu çekme bunu çek diyip s2ni gösteren bir afamın ve yardımcısının saja kameramanına gel g...tümüze sok demesini normal karşılayıp birde üstüne küfür mğ karakteri belirliyor gibi çok gereksiz bir cümle kurman yukarıda yaptığım şeyin nedenini ortaya çıkarıyor. Sen örnek teşkil eden Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birindw td lik yapıyorsan kameraların önünde o hareketi y.a.p.a.m.a.z.s.ı.n. Sen onu yaparsan yardımcında çekim de iken saha kamerasına döner gel kamerayı g..tüme sk der işte öyle bir klüpte örnek olman gereken bir yerde isen bunları y.a.p.a.m.a.z.s.ı.n sende geliş bunları normal sayıp bana maaşını oraya buraya bağışlayan varmı başka diye konuyu çok saçma yere götürüyorsun...
SENDEN RİCA EDİYORUM FUTBOL KONUSUNDA BENİ ALINTILAYIP BANA CEVAP YAZMA HOCAM LÜTFEN!...
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi