26 Mar 2020
18,768 Mesaj
34,453 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Katılıyorum.Hiç içime sinmedi ama bizimkiler her türlü anlaşıyormuş Sergen ile bu akşam.
Hakan Korkmaz dene yavşak gibi adamı götünün dibinden ayırmayan Sergen için büyük bir sınav olacak bu sene. Sıçarsa kadro madro hiçbir sk yiyemez.
Bu olayların tamamında ben yönetimin yanındayım valla. Şu anda kesinlikle ekonomik davranmak gerekir. Pandemi süreci olmasaydı şampiyon olamazdık ki bunun farkındayız; ama uzun bir süre boyunca son CL maçları öncesi sezon öncesini böyle piç ettiği için kendisini hiç affetmeyeceğim.
Fikret Orman döneminde FEDA dedik 2 sezon şampiyon olduk. Gelirler bir kısım borç öder dedik ama daha beter borçlandık. Takımdan hiçbir halt olmayacağı ortada bu sebeple Çebi'yi haklı görüyorum. Kısa vade düşünen herkes Sergen Hoca'dan yanadır ama uzun vadede olgun düşünen hiç kimse bunu istemez, istememeli.
Şartlar tabiki zorlanmalı fakat baştan sona takım kurup rezil olmak da var işin içinde. Bence hiç gerek yok. Zaten Fenerbahçe bir şekilde şampiyon olur bu sene iyice piştiler.