8 Ara 2019
10,222 Mesaj
12,125 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
sendemi dua ve himmetle şampiyon oldu gs diyorsun ? türkiye tarihinin en iyi takımıydı 96-2000 arası zaten, milli takımda 3. oldu o kadro sayesinde , o kadronun fetöye mi ihtiyacı vardı, 2000 yılında uefa kupası alında fetö sayesinde mi ?dik dursunlar çekilsinler..
artık birilerinin dik durma zamanı geldi..
futbol tamamen siyasetin eline geçti
geçmese ne başakşehir şampiyon olabilirdi.. ne trabzonspor..
o kadar herşey açığa çıktı ki 20 - 25 yıl önce galatasaray ın FETÖ tarafından desteklendiği
kendi eski başkanları ( adnan polat vs.) bile kabul ediyor
Rasim Ozan'ın anlattıklarını hepimiz görüyoruz
- - - - -
Ali Koç ve dolayısıyla fenerbahçeye inanılmaz bi baskı var TFF ve hükümet üzerinden..
geri adım atmalarını istemiyorum.. çekilsinler ligden..
son 10 senedir fötö mü var ? kendi götlerini kurtarmanın derdinde, son 10 senede kim kaç kere şampiyon olmuş
siyasilerden destek her zaman her kulübe olmuştur, akp önceside vardı, semra özallı yıllar, ondan önce hep assubayların hakem olup fenerli paşalar , mesut yılmaz, mehmet ağar,
fötöymüş, akpymiş anapmış , semraymış boş işler bunlar her takım belli aralıklarla kollanır, kim daha iyiyse o şampiyon olur, istediğin kadar desek var takım kötü ise şampiyon olma ihtimali var mı ? başak içinde bu geçerli ts içinde, senin takımın iyiyse kimse duramaz önünde
ali koç fenere baskı var demişsin, fenerin son 3 iç saha maçına nasıl kazandığına baksana , nasıl bir baskı var, son dakika penaltı ve kırmızı verildi rakiplere bu mu baskı ?
birde fener baskette şampiyon oluyor voleybolda şampiyon oluyor, orda niye engellemiyor hükümet feneri ? senin takımın iyi olursa gerisi hikaye , yarak kürek adamlar getirip bizi engelliyor dersen hep hüsran olur, ali koç 6 sene oldu, geldiği ilk sene küme düşüyordu takım, 6 senede , 5 menajer , 10 td 155 futbolcu geldi , hep mi federasyon suçlu ? bu sene adam gibi kadro kurdu , bu seferde tdsi kötü , ali koç hep bir şeyleri yarım yaptı 6 senede
şu dediğine katılıyorum bu saatten sonra geri dönmesin çeksin takımı, görelim ligin kalitesini nasıl düşüyormuş, lige yayıncı para veriyormuymuş falan filan , tayfun bayındır da götten uydurdu fener çekilirse avrupaya hiç bir takım gidemiyor diye, buna bile inanan bayağı kişi vardı twiterda
mezarlıklar kendini vazgeçilmez sananlarla dolurdur, gs içinde geçeli bu fb bjk içinde , herkes için geçerli bu kim çekilirse çekilsin hiç bir şey olmaz
şunu anlamıyorum ligden çekildin alt lige düştün, orda da aynı hakemler, aynı federasyan , aynı akp var var ne değişcek ? orda da isyan edip bir alt lige mi düşeceksin ? boşu boşuna 2 sene gsye şampiyonluk hediye edeceksin
şimdi herkes ali koça çekil destekliyoruz diyor, 3 sene sonra ali koç hain ilan edilir, buda burda dursun ölmezsek okuruz
birde herkes federasyon isyan ediyor bir kulüpte istifa diyemiyor, tamamen algı işte, kimse federasyon istifa etsin istemiyor ayrıcalık istiyor