DixiK
TC Onaylı
26 Kas 2019
5,556 Mesaj
17,048 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
hadi ben komiklik yapıyorum holiganım, olm pirlo da mı yalan söylüyorFatih Terim'e hoca değil diyenler falan cidden komik bana göre. Çağa ayak uyduramıyor, modern futbolu oynatamıyor artık falan gibi eleştiriler yapılabilir ki hak veririm ama hoca değil, gazla buralara kadar geldi, oyuncular onu taşıdı falan çok komik yav, siz yapmayın bari bu holiganizmi:) Sevmeyebilirsiniz, tavırlarını itici bulabilirsiniz ya da hayatınızın büyük bi bölümünü kendisinin başarılarını izleyerek geçirdiğiniz için sinirinizi bozabilir ama yiğidin hakkı yiğidedir her zaman yav
Bu teze göre Mourinho falan da hoca değil artık. Hele Pereira ile falan karşılaştıranlar varsa onlarla futbol konuşmam zaten
Emre Belözoğlu'nu hiçbir GS'li sevmez, nefret eder. Ben de sevmem ama adam bence Türkiye'nin en en en yetenekli oyuncusu bu zamana kadar. Kaç kere içimden keşke bizim futbolcumuz olsa diye geçirmişimdir. Şu an bile oynasa birçok Türk futbolcuyu cebinden çıkarır, Fatih Terim olayına da böyle bakmakta fayda var, ötesi komik duruyor![]()
fatih terim teknik direktörün T si değil başarılarına kariyerine eyvallah ama teknik taktik yok adamda onun havası Türkiye'de var 2+2=4
ha şu forumda holigan diyorsan bana komiklikte cem yılmaz yanında bok yemiş