26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Gerek Sergen ıle alakalı gerek Atıba ıle alakalı eskı forumlarda hasta Besıktas lılar ıle degıl " Hastalanmıs Besıktas lılar " ıle tartısıyordum bu ınsanları savundugum ıcın .. Ancak savundugumdan cok öte bır basarı sergılıyorlar ..
Atıba bır kenara .. Sergen ın yaptıgı iş iş degıl ..
Ların ın gıtmesını ıstıyordu , orada cam sıyırdı ok .. Ama onun dısında %100 ıle oynuyor ..
Alanya dan 2 vasat topcu ..
Uzun zaman sakat ve corona lı Vıda ..
Sol beke genc bır cocuk .. ( Cok begenıyordum Rıdvan ı )
2 kalecı de gencecık cocuk ..
Karısı aldatmıs vs derken silik bir Adem ..
Topcu falan degıl ama N kudu ..
Sakat mı degıl mı derken uzun zamandır oynamayan Abu ..
Yıllardır Arabıstan gıbı dandık bır lıgden getırdıgı Josef ..
Gıttı gıdıyor derken yıldız gıbı donen Larin ..
Derken ...
Su tablodan belkı de rahat bır sampıyonluk cıkartacak Sergen ..
Sene basında su yukarıda kı tabloya bakarak ılk 5 e bıle yazamazsın Besıktas ı belkı de ..
Ama gel gor kı Sergen Yalcın ıste .. Yılların kaşarı .. Taktıgı teknıgı bılmem ama futbolu ve oyuncu yonetımını yapmak bıle yetebılıyormus demek kı ..
Bokunu cıkarttıgı bır algı konusu var .. Lehlerıne bır suru hata yapılırken bıle algı kasıyor .. Aylar oncesınden basladı hemde ..
Ama dusunuyorum .. Ilk senesınde su kadro ıle buraya kadar gelmıs .. Elınden gelenı yapmasından daha dogal ne olabılır kı ..
Sımdıden hayırlı olsun ..
Atıba bır kenara .. Sergen ın yaptıgı iş iş degıl ..
Ların ın gıtmesını ıstıyordu , orada cam sıyırdı ok .. Ama onun dısında %100 ıle oynuyor ..
Alanya dan 2 vasat topcu ..
Uzun zaman sakat ve corona lı Vıda ..
Sol beke genc bır cocuk .. ( Cok begenıyordum Rıdvan ı )
2 kalecı de gencecık cocuk ..
Karısı aldatmıs vs derken silik bir Adem ..
Topcu falan degıl ama N kudu ..
Sakat mı degıl mı derken uzun zamandır oynamayan Abu ..
Yıllardır Arabıstan gıbı dandık bır lıgden getırdıgı Josef ..
Gıttı gıdıyor derken yıldız gıbı donen Larin ..
Derken ...
Su tablodan belkı de rahat bır sampıyonluk cıkartacak Sergen ..
Sene basında su yukarıda kı tabloya bakarak ılk 5 e bıle yazamazsın Besıktas ı belkı de ..
Ama gel gor kı Sergen Yalcın ıste .. Yılların kaşarı .. Taktıgı teknıgı bılmem ama futbolu ve oyuncu yonetımını yapmak bıle yetebılıyormus demek kı ..
Bokunu cıkarttıgı bır algı konusu var .. Lehlerıne bır suru hata yapılırken bıle algı kasıyor .. Aylar oncesınden basladı hemde ..
Ama dusunuyorum .. Ilk senesınde su kadro ıle buraya kadar gelmıs .. Elınden gelenı yapmasından daha dogal ne olabılır kı ..
Sımdıden hayırlı olsun ..