13 Şub 2020
143 Mesaj
164 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Çok gereksiz bir tartışma sizinki en az başkanın açıklaması kadar. Yani elbette Trabzon çok saygı duyulması gereken bir takım ama bu tür açıklamalar aslında duyulan saygıyı azaltıyor. Bu açıdan da bakmayı deneyin. Bu biraz eziklik psikolojisi gibi. Trabzonspor'un yapacağı en güzel iş: takır takır oynamak şampiyon olmak o zaman da yayınlanmadığı zaman zorunuza gitti galiba demekKi bunu demesine gerek kalmayacak seve seve yayınlayacaklar o zaman
iki maçın arasında ki fark, bir takımın hakkının bayağı üstündeydi. konunun başında söylediğim 1&2 hakkında ki düşüncelerim nedeniyle, haklı olduklarını düşünüyorum. reytingler ise, yani, bütün bu saçmalıklar, (tıpkı devam ettiği üzere) bir yana, konun önemli bir parçasıydı. meyhaneleri bilmiyorum, bazı yerlerde neyin izlenip izlenmediğini çok fazla bilmiyorum, bir kulübe böyle ucuz bi konuda hakaret edip kısa sürede destek alan, sonra diğer hakaretlerle meşrulaşan ve@Ragnar dan reyting sonuçlarını bekliyorum, ikimiz de haklı olabiliriz. bu da tartışmaya yön verir. senin de sebepsiz göz kırpmalı mesajının arasına bu hakareti aynen yazıp desteklemende gözümden kaçmadı değil. belirtmek istedim. he dingonun ahırındaymış gibi davranılacaksa, adalete gerek yok demektir.