26 Ara 2019
3,638 Mesaj
7,893 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Haklısın abi de. Eski davalar açılacak diye sildim mesajı valla. Bari burada konuşmayalim dedim. Ortamı geren kişi olmayayım diye.Onlarında tek derdi kupa zaten kendi takımları iddiasız olsaydı Ali koç gibi deli numarası yapacaklardı işte baş şimdi Ali koçda tık yok takımı iddiasız he takımı yukarılarda olsaydı oda oynatın oynatın diye yerden yere atardı kendisini
yani kimse hastalık ölüm vs düşünmüyor umurlarında değil varsa yoksa kendi egoları kanatlansın
26 Ara 2019
3,638 Mesaj
7,893 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Yeni mi anladın Baba. Adam Ft yi peygamber etmiş hakkı gözetir mi sence.Hiç kimse hikaye anlatmasın... corona felan hikaye.. herkes işine ne geliyorsa onu söylüyor..
26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
26 Ara 2019
3,638 Mesaj
7,893 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Bizim ailemiz yok mu bu maçlar oynanır mi diyen de Ft.Yazılanlara bakıyorum da .. Şaşırmama şaşırıyorum :)
Adam cıktı " Bu ortam da oynanmaz " dedı suclu oldu ..Oysa sayesınde Tr buyuk bır ucurumdan döndü ..
Sonra karar geldı gecenlerde .. " Sus pus oldu Terım " dedınız ..
Sımdı cıkıyor
"Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Karar vermek, sorumluluk almak hiç kolay değil. Hak veriyor ve saygı duyuyorum. Ekonomik, idari, psikolojik ve hatta sosyal hasarın bedelini de ödemek kolay değil. Kulüplerin ekonomik batağını, UEFA'nın beklentilerini, her şeyi düşünüyorum. Ancak insan hayatından söz edilen bir ortamda, bu kadar belirsizliğin bulunduğu koşullarda, aceleci değil temkinli olmak zorundayız "
Dıyor .. Ama yıne yaranamıyor :)
26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Ama anlıyorum yanı .. Anlamamak mumkun degıl zaten .. 1996 da baslayan bır hıkayeYazılanlara bakıyorum da .. Şaşırmama şaşırıyorum :)
Adam cıktı " Bu ortam da oynanmaz " dedı suclu oldu ..Oysa sayesınde Tr buyuk bır ucurumdan döndü ..
Sonra karar geldı gecenlerde .. " Sus pus oldu Terım " dedınız ..
Sımdı cıkıyor
"Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Karar vermek, sorumluluk almak hiç kolay değil. Hak veriyor ve saygı duyuyorum. Ekonomik, idari, psikolojik ve hatta sosyal hasarın bedelini de ödemek kolay değil. Kulüplerin ekonomik batağını, UEFA'nın beklentilerini, her şeyi düşünüyorum. Ancak insan hayatından söz edilen bir ortamda, bu kadar belirsizliğin bulunduğu koşullarda, aceleci değil temkinli olmak zorundayız "
Dıyor .. Ama yıne yaranamıyor :)
26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Roportajın tamamını okudugunda bu sonucu cıkarıyorsan , dedıgım gıbı bu ıcınde kı nefret ıle alakalı bır konu .Bizim ailemiz yok mu bu maçlar oynanır mi diyen de Ft.
Oynayacak isek max önlem alinsin diyen de Ft.
E Bjk maçında max önlem yok muydu. Şimdi farklı ne yapılacak o zamandan bu zamana. Yahu anlamıyorum lafları söyleyen siz değilsiniz . Neden bu kadar savunmak için çabalıyorsunuz. Size mi söylüyoruz Allah aşkına .
8 Ara 2019
10,222 Mesaj
12,125 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
26 Ara 2019
3,638 Mesaj
7,893 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Kendi adıma Ft yi sevmem . Ama dediğin gibi de Gs de başarılı oldu diye değil. Kısacası insan olmadigindan diyebilirim.Roportajın tamamını okudugunda bu sonucu cıkarıyorsan , dedıgım gıbı bu ıcınde kı nefret ıle alakalı bır konu .
Buna emınım .
26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Emınım kı hepımızın sevmedıgı veya hıc haz etmedıgı hatta nefret ettıgı 3 er 5 er adam vardır ..Ama ben bu sayfalarda 3 senedır sadece Terım okuyorum sistematik bir sekılde .. Kadınların altın gunu gıbı haftada 1 - 2 kere bu oluyor . 3 yıldan berı boyle ..Kendi adıma Ft yi sevmem . Ama dediğin gibi de Gs de başarılı oldu diye değil. Kısacası insan olmadigindan diyebilirim.