Volkan3535
TC Onaylı
21 May 2020
9,459 Mesaj
9,759 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Hocam sistem zaten komple degismeli..mesela hollanda bu konuda en iyisi..bilirsin hollanda 2.ligde ajax2 utrech2 alkmar2 gibi birinci lig takimlarinin paf takimlari var ve ust lige cikmasi yasak burda oyuncu gelistirip gerekirse a takima alabiliolar boyle bi duzen olmali futbolcuda yetisir hem ama bizim ulkede her sehrin illa takimi olmali illla ona rakip.cikmali bussuru is...turkiyede cogu sey dogru degil futbolda en son duzelcek sistemlerden biri..ben spor yoneticiligi bitrdim bi takima gidip yoneticilik icin basvursam ki oyle bi basvuru yok brni kapidan kovarlar ?bu karagümrük kasımpaşa başakşehir ligde olmaması gereken takımlar
böyle istanbul takımları bir alt lige daha cok yakışıyor
çünkü bunların başkanları 3 büyüklerle hep bir ilişki içinde. organik yada inorganik bağları var. o yüzden bu takımlar lig için hep manipulatif bir durum içinde
aynı 1453 trabzon -trabzonspor bağı gibi...1453 e lige çıkamazsın dediler...
bu istanbulun 3 byükler harici semt takımlarının ligde olması beni rahatsız ediyor..tuzlaspor da yolda.inşallah çıkamazlar..
işte paşayı görüyorsun fenere bedava oyuncu gönderiyor...başakşehirin başkanı eski koyu gs li.karagümrükün başkanı ne bok olduğu belli değil .ilişkileri bi acayip..