mutu55
TC Onaylı
31 Ocak 2021
466 Mesaj
136 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Bir Fenerbahçeli olarak söylemek isterim ki, Galatasaray gibi bir camianın yetenekleri kısıtlı olan oyuncularla yola devam etmesine anlam veremiyorum.
Evet, bu iş bütçeye bakıyor ama ezeli rakibin bundan 15 sene önce atılım yapmış ve 10 senelik hegomanya kurmuş (8 lig şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Eurolig Final Four, 1 Eurolig şampiyonluğu).
Yani senin ezeli rakibin, yıllar boyu basketbolda hegomanya kurmuş olan Efes Pilsen'e 10 sene boyunca tek lig şampiyonluğu vermemişken, bunca senedir yatırım yapılmamasını anlamıyorum. Evet, kısa süreli ve devamlılığı olmayan başarılar var (1 lig şampiyonluğu ve 1 Eurocup) ama daha fazlası lazım.
Fenerbahçe ve Galatasaray, bu ülke sporunun en büyük iki çınarı, markası. Bu ikisinin olduğu her branşta bu ikisi iddialı kadro kurmalı ve yarışmalı. İnsanları salona götürebilecek, televizyon ekranına kilitleyebilecek, çocuklara bu sporu sevdirebilecek en güçlü iki camia kendileri.
Son olarak; Galatasaray'ın yeni başkan ve yönetiminden özellikle basketbol şubesine ciddi atılımlar yapmasını temenni ediyorum.