5 Eyl 2019
9,690 Mesaj
50,431 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abi uzun uzun izleme boşver. Bu mert sude ile sevgili. Ama nisanın bir arkadaşı varmış makbule. Mert daha önceden onunla sevgiliymiş ama nisanın dediğine göre hala ikisini birden idare ediyor. Yarışmaya gelirken uçağa binmeden önce mert makbule ye seni seviyorum gelince herşey güzel olacak vs diyip 5dk sonra sudein yanına gidiyor yine Nisa buna şahit oluyor. Nisa Sudeye, mert benim en yakın arkadaşımla da görüşüyor sizi ikinizi de aldatıyor vs demesine rağmen sude hala sevgililer gününde mertin verdiği çiçeği kabul ediyor, o da kutluyor sevgililer gününü canım vs diyor Nisa çıldırıyor. Saçma sapan dramalar abi hiç sevmem aslında. Sude bunları bilmesine rağmen neden hala devam ediyor anlamıyorum. Demekki merti uğruna savaşılacak, kazanılacak biri olarak görüyor. Benim için mert ilk ismi yazılacak benden boş olmasın ama boş birisi. Hayat işte abi![]()
Valla keşke izlemeseydim, çiçek ve nisa nın duvar yumrulama yerine kadar gelmiştim :) Özetlemişsin.
O değilde Makbule diye sevgili ismi mi olur, o yüzden Sude'ye gitmiştir.
Yalnız adamı tanımam etmem, pis pis sırıtışlarından , 56 ayrı bakış atmasından güncel kekolardan biri olduğu izlenimi aldım.