26 Mar 2020
18,768 Mesaj
34,453 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
En son cümlenden başlayayım üstat. Kesin olarak çok net faydası olacak buna eminiz. Dağıtımı yapacak olan arkadaştan rica ettik sağolsun kırmadı.@sharmante burdan yazayim. Arkadaşın çekilişinde mesaj kirliliği ile çekiliş için size zorluk olmasın.
Soru sorma değil de eleştiri yapicaktim dostum .
Şimdi arkadaş güzel bir para kazanmış, içinden de gelmiş dağıtmak. Şartları kuralları size bırakması saçma olmuş bence ama siz de sanki forum kendi kesesinden bir cekilis yapıyormuşcasina kurallar koymanızı yanlış buldum.
Ben takip ediyorum Twitter sayfanizi zaten yanlış anlaşılmasın. Siz kendi sermayeniz den yapacağınız çekilislerde isterseniz 100 arkadaş etiketle bile diyebilirsiniz buna kimse karışamaz. İşine gelmeuen katılmaz orası ayrı . Ben de burda çekilişler yaptım bırakın kuralı şartı , şu maç gelirse çekiliş bile demedim . Gerek wild gerek çekiliş işlerini kuponum kazandıktan sonra , param hesabıma geldikten sonra gerçekleştirdim.
Yani genel olarak oyuncunun çekilişi için farklı şartlar ( saat, takip, tag vs) sunmanız bana pek doğru gelmiyor. Bu şekilde gelecek takipçilerin de faydalı olmiycagina inanan birisiyim zaten . Yine de tabii karar sizin. Bu şeklin bir faydası olmayacağı görüşündeyim tekrar etmek gerekirse.
Twitter adresimiz askıya alınmasaydı bu şekilde yapmayabilirdik ama şunu anladık ki her seferinde yerden yere vurulan Twitter tayfasız kesinlikle yürümüyor işler. Yeni gelen büroların freebet etkinlikleri olsun, foruma özel yaptıkları çekilişler olsun çok büyük katkıları oluyor. Şimdi yeni adresimizi tanıtmak amaçlı bu tür faaliyetlere mecburuz. Kendi etkinliğimiz olan 20x50 Twitter etkinliği demirbaş üyelerden hiç ilgi görmedi. Bi bakıma da mecburuz açıkçası.
Hepsi bir kenara her mesaj ilgili başlığa yazılsa bunların hiçbirine gerek kalmaz ama takdir edersin ki hala günde 100’den fazla mesaj taşıyorum ilgili alanlara. Artık rutine bağladığı için bildirim de göndermiyorum çoğu zaman. Durum bundan ibaret. Dileyen eleştirilebilir dileyen hak verebilir.