muhendis
TC Onaylı
25 Kas 2019
16,197 Mesaj
24,954 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Cmt günü, B10'un Derbi kampanyası (1x2 ye 10 ar oran vardı) için B10 a paparayla yatırım yapacaktım, Y.K.B'den 500 tl atim dedim, tlf çaldı onay falan sordu telesekreter, onayladım öyle geçti hesaba !! ilk defa böyle bişey oldu...vakıfbank ile 3 gün önce paparaya para atmıştım sabah baktım hesaba giremiyorum bloke olmuş para var çekemiyorum hem şahıs hem şirket hesabım sabah bankaya gitim bir sinirle bana dediler dolandırıcılık şüphesi ile hesabınıza bloke konmuş ne diyorsun sen kardeşim dedim kimi dolandırmışım paparaya para aktarmışsınız dedi papara bbdk izinli bir kurum dedim her işlemi ordan yapıyorum ben onca banka işleme izin verirken siz kimsiniz dolandırıcı diyorsunuz tabi hesaplarda parada var şirket de şahısda kapatıyorum hesapları dedim hemen bir dilekçe aldılar kendi isteğimle yolladım parayı diye öğleden sonrada arayıp özür dilediler hesabımı açtılar
galiba bankalar artık papara yı kara listeye almış gibi !
ama tabi paparadan siteye at, siteden 10 orana oyna falan baktım 2 dk kalmış, atamadım, iyiki de atamamışım beraberliğe oynayacaktım, kaybedecekmiş zaten.