chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ya hu dostum çok da şeyettirme yav, sal gitsin aminu. Bırak isteyen istediği büroda oynasın, paparasını yazsın vs... Zamanında onwin @muhendis in kazancına çöktü. Ben de hesabımı kapattım o site ile tüm bağımı kestim, burada o kadar şey de yazıldı çizildi. Ama hala bu forumdan o siteye yatırım yapanlar var. Yarın birgün onlar da mühendisin durumuyla karşılaşırsa çekirdeğimi alır çıtlatır ve izlerim sadece. Ama şu anda da ne onwin başlığına ne de twitterine birşey yazmam artık. İnsanlar doğru ya da yanlışı kendi seçer. Bilerek isteyerek yapılan seçimlerin sonuçlarına da katlanırlar. Sen bak kendi işine yav, büyütme artık işte daha fazla, gerek yok kaosa aminu...Başka forumları bilmiyorum ama Paparaların açık alandan yazılmasının amacı gayet aşikar kaç kişi papara yazıyor kaç kişiye ödül çıkacak
Evet bonus kuralları da çok ilginç hiç bir büroda olmayan kurallar
Parayı da geç gönderdiler kazananlara onu da binbir nazla
Olayı dramatize etme ben yanlış gördüğümü her yerde yazarım terör örgütüne finansman sağlayacak olsanız bunu da yazarım
Başka forumlarda büroların bilet çekilişe katılanların da hakları yeniyor, o zaman burada da mı çekilişe katılanların hakları yensin kıstas bu mu yani orda öyle olmuş diye burada da mı öyle olmak zorunda ?
Hiç bir şeyi uydurmuyorum da gerçekler hoşuna gitmiyor senin