20 Ocak 2020
20,015 Mesaj
21,635 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ben seni anladım da keşke sen de beni anlasanKonu hakkinda son kez yazayimda icimde kalcak..1.si ben cekiliste cikmadim diye kizmam.yada sinirlenmem bu foruma gunde kac saatimi veriorum benim uzerime gelen sevgili adminler bakabilir gorebiliolarsa? 2.twitterdan forumun reklami icin surekli ugrastigimida soyleyim..3.ben genel isleyis icin serzeniste bulundum bunu suan degil daha oncede 4-5 kez yaptim foruma cekilisten cekilise gelenlerin onune gecmek icin (mesaj sarti gibi) forum icin bak ustunu ciziyorum.... konusmamdaki tek hata banlayin demek.oldu ama o da kotu anlamda degil banlansam ben banlanirik.kimseye bi zararida olmaZ..cekilis veya para umrumda degil ben sadece 9 aydir emek verip bir hatali kelime kullandim diye 3 admininde ustume bu kdr gelmesine uzuldum...(okan kardes sana kupon kazandin bide cekilis kazandin diye bisey demedim diger kazannalarada demedim bu kisi bazinda degil genel.bi dusuncem ) ama ozur dilerim mesajlari okuyanlardan..konu uzamasin lutfen azari yedik yeterince iyi geceler