26 Nis 2020
8,025 Mesaj
7,572 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
abi size bir site veriyim izleyin böyle bir yayın hiçbiryerde yok kaç k bu yayın bilmiyorum ama bundan neti dünyada yokneden oradan izliyorsun, Sportzone haricinde Nesine hesabında 1 tl bırak tüm Nba ve bültendeki maçların çoğunu izleyebiliyorsun
Stream siteleri patlayalı 2-3 yıl oluyor, eskiden ben de izlerdim basketbol için sonra chat muhabbetleri böyle çoluk çocullar falan çoğu baydı zaten çoğu açılmıyor bile artık
7 Eki 2019
6,683 Mesaj
22,383 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Valla arkadan acıyorum fm ye giriyorum iyi oluyor ya seslerden takip ediyorum macı ötekilerde bazen spiker olmuyordu galiba öyle aklımda kalmışneden oradan izliyorsun, Sportzone haricinde Nesine hesabında 1 tl bırak tüm Nba ve bültendeki maçların çoğunu izleyebiliyorsun
Stream siteleri patlayalı 2-3 yıl oluyor, eskiden ben de izlerdim basketbol için sonra chat muhabbetleri böyle çoluk çocullar falan çoğu baydı zaten çoğu açılmıyor bile artık
11750 tl yi kaybettik artık rahat rahat uyuyabilirim :) iyi geceler herkese
26 Nis 2020
8,025 Mesaj
7,572 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
pardon görmedim @Ragnar reis oradan izliyor herhaldeabi size bir site veriyim izleyin böyle bir yayın hiçbiryerde yok kaç k bu yayın bilmiyorum ama bundan neti dünyada yok
Official NBA Streams - Watch Exclusive highest quality NBAStreams
Exclusive dedicated nba streams. Watch the highest quality reddit nba streams. Enjoy your crackstreams nba Select game and watch the best free live stream!nbastreams.site
7 Eki 2019
6,683 Mesaj
22,383 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bundan bahsediyoruz bizde zaten yaabi size bir site veriyim izleyin böyle bir yayın hiçbiryerde yok kaç k bu yayın bilmiyorum ama bundan neti dünyada yok
Exclusive dedicated nba streams. Watch the highest quality reddit nba streams. Enjoy your crackstreams nba Select game and watch the best free live stream!nbastreams.site
Ersever bu reisoha avatar Mahmut Yeşil ateş ediyor ?
26 Nis 2020
8,025 Mesaj
7,572 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
geçmiş olsun abi ya bu lanet psikolojik savaş birazda sıfırlamadan uyuyamıyorsun anlıyorum seni11750 tl yi kaybettik artık rahat rahat uyuyabilirim :) iyi geceler herkese
abi size bir site veriyim izleyin böyle bir yayın hiçbiryerde yok kaç k bu yayın bilmiyorum ama bundan neti dünyada yok
7 Eki 2019
8,227 Mesaj
21,896 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
nasıl kaybettin ki![]()