tutmasadaoynar
TC Onaylı
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,639 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
şimdi bu tip arkadaşlar için forumlar bir nevi ekmek! kapısı olarak görülüyor, kolay yoldan para kapma mecraları.
2 saçma sapan mesaj atarım mesaj şartını karşılar çekilişe girer ekmeğime bakarım kafasında hepsi.
mesela ben coin başlığına yazıyorum şöyle böyle bilmem ne adam geliyor "herkes batacak"...
amk neye dayanarak bunu yazıyosun kaynak ne? kaynak götüm.
bu tip bomboş yazılar yazıpta foruma katkı yaptığını iddaa edenleri zaten direk çekiliş etkinlik dışı bırakacaksın.
tahmin yapma yok, maç analizi yok, ulan en azından kupon paylaş o da yok. millet kupon paylaşır hemen altına ben wild miyim. herkes işin kolayında.
eee böyle olunca kimse ne ne analiz yapar ne kupon paylaşır. nasıl olsa 2 mesaj atar çekilişe katılır ekmeğime bakarım.
Çekiliş oluyor adam hemen şartını yerine getirmek için sallıyorum günün eğlencesi başlığına girip " HAHAHAH" diye mesaj yazıyor. İster istemez gıcık oluyorsun. :) Dakika başı tweet atıyor, her konuda.. amaç belli işte mesaj kasıp, para almak.
Yorum kısımı ise 3 attı, 5 attı over olur, O konuya girmiyorum bile :) Öyle yapsam yüz tane yaparım.