chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yav sen ne diyon, Çankırı'da şehit cenazesi görevindeyiz. Cenaze marşı töreni vs ayağına. Bir askerimiz şehit olmuş , tabii yakınları, akrabaları vs hemen dibimizde ağıtlar çekiliyor, zılgıt atılıyor. Olaylar da hemen bizim bando takımının yanında oluyor. Len gidin 50 metre ilerde yapın. Yok tam da yanımızda yapıyorlar işte. Önce bir tüylerim ürperdi, üzüldüm, kızdım falan ama 3-5 dk sonra nasıl oldu ben de anlamadım önce kıh, puf yapmaya başladım. İçimden müthiş şekilde gülmek geliyor , tutmaya çalışıyorum ama nerdeeee.. Kıh, puff falan derken ufaktan kahkahaya geçtim, tam şiddeti artacakken Vahittin abi vardı sağolsun beni arkamdan bi ittirdi yere düşürdü. Ben yere düşer düşmez de aha bayıldı dediler bir anda beni hemen kucaklayıp servis aracına taşıdılar... Biliyorlar tabi benim olayı, eğer öyle yapmasalar belki orada biz bandocuları linç ederdi şehit cenazesi sahipleri. Çünkü ben kahkahanın dozunu gittikçe artıracaktım, diğer astsubay arkadaşlardan da gülmeye başlayanlar olacaktı, sonuçta hep beraber siki tutacaktık. Sağolsun vahittin abi ani bir müdahale ile hepimizi kurtarmıştı.abi bu nasıl bi huy ya okurken koptum![]()