Süleyman Çakır
TC Onaylı
21 Eyl 2020
9,498 Mesaj
11,095 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Geçmiş olsun 10 yaşındayken evde o zaman bizim yataklar demir divandı maçka yolları taşli türküsüyle oynayıp yataktan karşı yatağa,atlıyordum 3ncü atlayışta ayağım kaval kemiği tam ortası dizin biraz altı köşeye geldi pijama da hafif kan vardı elimi dokunduğumda parmak içeri giriyordu bir baktım kemik gözüküyor V şeklinde divan demiri izi çıkmış acıya dayanıklı bir çocuktum ilginç şekilde anneme söyledim annem görür görmez bayıldı beni apar topar sağlık ocağına götürdüler sene 1984 o kadar acı duymadım doktor eski galete ve ekmek poşetlerinde gördüğüm metal penslerden 6 tane taktı işte o zaman biraz acıtmıştı umarım kötü bir şey yoktur kemik gözüktü deyince benim kaza,aklıma geldiGrubumdan Bir çocuk orta ikiye gidiyor idmana geldi bugün, gülle atılan alandan ileriye karpuz atar gibi atış yapıyoruz sıçrayarak, hız için, çocuk fazla eğildi, gülleyi tutan eli üzerine çıktığı gülle takozuna çarptı, kemik görünüyor olduğu gibi kırık olmasın sinir kopmuş olmasın diye dua ediyorum numunede yapmadılar kartala geldik bu trafikte çocuk iki kat daha ağladı şimdi rontgende, bakalım ne diyecekler inşallah kemik kırığı tendon kopması falan yoktur yaa