6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
geçmiş olsun hocam seninki harbi berbat olmuş ama hallolduguna sevindim. Dediğin gibi çok büyük bir mağduriyet yok bir gün önce gün içinde söyledim kendimce ayip olsa da... Mesele türkiye turu yapmasa iyi olurdu.İnsan hata yapabilir, eğer telafisi olacak bir şeyse uzatmamak lazım, nitekim senin ki de telafisi çok rahat olabilecek bir durummus.
Benimde başımdan böyle bir ilay geçti, fakat tabiri caizse göt gibi ortada kalıyordum.
Düğünüm var, aylar öncesinden benim hala oğlu hava basıyor düğün aracın benden diye, bir iş adamının yanında şoför adama söylemiş onun mercedesi bizim düğün araci yapacak,
Düğün sabahı ben hazırım, gelin hazır, kuaföre gidilecek oradan çekime, arıyorum bunu cevap yok, saat oldu 9 bı baktım teli açtı, halaoglu hayırdır aramissin diyor, dedim olum bir haftadır diyorum bak ihmal etme düğün arabasını, sen halletmeyeceksen ben hallederim diye, "he ben onu unuttum" demez mi, bastım küfürü, senin de ayarlayacagin arabanın da...
Telefonu kapattım, ardından kapı zili çaldı, uzakta oturan bir amcaoglum vardı,s alonu bilmedikleri için erkenden gelmişti, araçta vardı, dedim durum böyle böyle, hanımı kuaföre bıraktık, ardından cicekciye gidip süsleme yaptık, bir şekilde Allah yüzünüze güldü.
Demem o ki, bazen birini mağdur edersin ve o adamın kıpırdama durumu bile olmaz, işte bence hata odur.
Tamam sen söylemişsin gelecem diye, sonra vazgecmissin fakat adamak mağdur etmemissin, atla bı taksiye git, ne diye karı givi sonradan uzatiyorsun,
He, sen adama gece 4, te gelecem deyip, sonra adam seni aradığında yok deseydin, adam mağdur olsaydı, o zaman gerçekten büyük bir hata derdim.