19 Eki 2019
27,080 Mesaj
70,029 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
@yok ?fazla freespin varsa bana da verin
6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
21 Eyl 2020
9,498 Mesaj
11,095 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
İnsanları 40 gün sırtında taşı yoruldunmu diye sormazlar ,41nci gün indir senden kötüsü olmaz haa insanoğlu haindir malesefAmk insanı deli ediyorlar ya. Yav sinir oluyorum durmaksızın tokatlamak istiyorum. Bi iş arkadaşım. Allahi var hakkı geçti bana çok kez eve falan bırakmıştır beni. Ha bizim de iyiligimiz dokundu da mesele değil. Onun bana daha cok hayrı dokunmuştur. Neyse.
Geçen haftalarda bana dedi ki ya ben senden bir şey isteyecem. Buyur dedim. Ama dedi sebepsiz bile olsa hayır demen yeterli. Nedir babuş dedim. 100 lira versem Haftaya bizi dedi havaalanına birakir mısın cuma gunu. Para ne amk, Olur dedim nolcak. Yok dedi almazsan binmem. Neyse siktiret Kaçta dedim 4.30 dedi akşam mi dedim evet dedi. Orada bi midem bulandı. Neyse dedim biraz e-5 trafiği çekeriz en fazla. Abi dedi yeni havaalanı. Hay amk dedim içimden neyse dedim sıkıntı yok bırakırız. Sonra gideceğimiz günden önceki gün saat 17.00 gibi o havaalanından dönüşe baktım navigasyon 1 saat 50 dakika gösteriyor. Oha dedim yarın kicuma bu 2 buçuk saat olur en az.
Taksici arkadaşa sordum abi dedi 150 liraya götürürüm senin arkadaşını. O öyle deyince arkadasa mesaj attım yav dedim bu işi beni aciz etmeyecek bir sekilde halletsek olmaz mi, hem idman yapamayacagim hem yasak var 3 gün evde yatmış olacağım... Tamam abi sorun yok dedi bizim buradaki taksi durağı da 160a götürüyormuş kapının önünden bineriz sıkıntı yok dedi. Konu kapandı içim rahat etmese de.
Aradan birkaç hafta geçti geçen gün hanıma dedim ki yav arkadaşa da önce olur deyip sonra olmaz dedim. Darildi bana kesin. İçim rahat değil dedim. Bir şekilde telafi etmem lazım. Neyse o muhabbet de geçti.
Ertesi gün yine iş arkadaşım olan bir kadınla bi kahve içtik. Laf lafı açtı senin dedi o arkadaşla aran bozuk mu. Yok dedim niye bozuk olsun. Ya dedi havaalanına bırakacakmani istemiş birakmamissin. Başımdan aşağı kaynar su döküldü renk vermeden biraz daha kurcaladim, demiş işte biz ona o kadar şey yaptık diye başlamış bir ton saydırmış.
21 Eyl 2020
9,498 Mesaj
11,095 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
yav hepimiz yanlış yapıyoruz. ben de yaptım, önce tamam deyip sonra yan çizmek olmadı sebep ne olursa olsun. en baştan yok demem gerekirdi ilk etapta sabihadır falan diye evet demiş bulundum keşke direkt yok deseydim. ama benim fizana kadar dedikodumu yaparsan olmaz. arkadaş ortamında konuş içini dök sitem et küfür et tamam anlarım istihbarat görevlisi değiliz. bu nedir ya. diyarbakırdaki de kaşar. duyuyor ve bunu istanbulda çalışan arkadaşlarına anlatıyor. lan olayın iki kahramanını da pek sevmezsin. sana ne amk. bir de yani öyle bi durum ki bana söyleyen kadın duyduysa bunu işyerimdeki bütün arkadaşlar duymuştur lafı da iyi dönmüştür beni de tam bir o.ç olarak anlatmışlar ki haber niteliği taşıyıp kulaktan kulağa gitmiş. kendimi kasedi çıkan deniz baykal gibi hissettimİnsanları 40 gün sırtında taşı yoruldunmu diye sormazlar ,41nci gün indir senden kötüsü olmaz haa insanoğlu haindir malesef
1 Ocak 2020
6,636 Mesaj
11,933 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Kulağına üflenen şeylere inanma boşa sinirlenmişin bencesaydırdığı arkadaş bizim saplar grubundan yakın arkadaşımız yani problem yok saydırsın. zaten yanyanaydılar benden bırakmamı istediğinde. ama nasıl anlattıysa bunu gitmişler geçen yıl evlenip diyarbakıra giden bi kadın arkadaşa anlatmışlar. o da bizim aynı ortamdan bi kadına aktarmış bunu aynen. kadın da gelip bana söylüyor. böyle bişey var mı amk. bugün whatsapptaki saplar gurubunda ikisini de etiketleyerek bir dahaki ev oturmasına beni de çağırın az muhabbet edelim yazdım. bırakacağım arkadaş direkt okey işareti yapıp olur dedi. öteki lafı diyarbakırdan bana döndüren arkadaş yarım saat sonra tamam deyip hiç sevmediği bi arkadaşa sen de gel batak atarız falan dedi. götveren.
şimdi burada benim yanlışım çok net. kabul ediyorum telafi etmenin yolunu da bulmuştum güzel bir hediye vermek istedim yine veririm de. ama bunun karılarına kızlarına hallenmişim gibi ebesinin örekesine kadar lafının olması nedir aq. vırtgel ağızlı yavşaklar. ikisini birden s....cem hele bir buluşalım. önce özür dileyip sonra ağzıma geleni söyleyeceğim. bir de benim görev yerim değişti onun da payı var bu kadar arkamdan konuşulmasının. hala orada görev yapsam böyle konuşamazlardı ama fizana da gitmedik. buralardayız. amklarım.
6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
hacım yakın arkadaş bildiğin biriyle arandaki muhabbetin olayla alakası olmayan insanlara detaylarıyla muhtemelen abartılarak sakız edilmesi dokundu. yalnız hiç bunu bana söyleyen kadınla oturasım yoktu artık ayıp oluyor bi kahve içelim dedim iyi ki gitmişim yoksa muhabbetlerden habersiz saf saf dolaşacaktım kunek gibi göreve tekrar döndüğüm zaman. bunları kepaze edeceğim önce tek te bunlarla buluşacağım önce ya s.s. ya s.s teyit aldıktan sonra diyarbakıra gidene de kayacağım.. amk telefon kaşarları.Kulağına üflenen şeylere inanma boşa sinirlenmişin bence
1 Ocak 2020
6,636 Mesaj
11,933 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bunları aktaran insanlar karaktersizdir zaten anlatılan şeylere itibar etmemek gerekirhacım yakın arkadaş bildiğin biriyle arandaki muhabbetin olayla alakası olmayan insanlara detaylarıyla muhtemelen abartılarak sakız edilmesi dokundu. yalnız hiç bunu bana söyleyen kadınla oturasım yoktu artık ayıp oluyor bi kahve içelim dedim iyi ki gitmişim yoksa muhabbetlerden habersiz saf saf dolaşacaktım kunek gibi göreve tekrar döndüğüm zaman. bunları kepaze edeceğim önce tek te bunlarla buluşacağım önce ya s.s. ya s.s teyit aldıktan sonra diyarbakıra gidene de kayacağım.. amk telefon kaşarları.
6 Ara 2020
798 Mesaj
2,359 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
hacım yakın arkadaş bildiğin biriyle arandaki muhabbetin olayla alakası olmayan insanlara detaylarıyla muhtemelen abartılarak sakız edilmesi dokundu. yalnız hiç bunu bana söyleyen kadınla oturasım yoktu artık ayıp oluyor bi kahve içelim dedim iyi ki gitmişim yoksa muhabbetlerden habersiz saf saf dolaşacaktım kunek gibi göreve tekrar döndüğüm zaman. bunları kepaze edeceğim önce tek te bunlarla buluşacağım önce ya s.s. ya s.s teyit aldıktan sonra diyarbakıra gidene de kayacağım.. amk telefon kaşarları.