26 Şub 2021
1,962 Mesaj
1,053 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
benım köpeklerım şuan dış tehdıtlerden koruyamıyorum kendımı korusam da ve onlar benım saglıgım ıcın var olmaları mutlu edıyor benı şuan işsizim bu paralarla onları hem daha ıyı yaşatabılır hem de daha ıyı evde hayatlarını sürdürebilmelerını sağlayabılırım tamamen hayvanlarıma adanmış bır hayatım var tanısan benı bılen bırıne sorabılırsın ) o açıdan köpeklerı öne sürüyorum ben kısmen dedım zaten butunuyle parayla asla zaten mutlu olamazsın bır sanatcı dusun mesela sokaklarda rahat gezememek onun ıcın ne kadar kötu bır durumdur dusunuyorumda okadar zengın :) bende sana kısmen zaten katılıyorum trılyoner olmasak da bı göz guzel 1 ev ısterız.))))))) bırmıktarda gelırBunları zaten kimse inkar etmez ama bu saydıklarının bir çoğu yine hedonizm dayatmaları. Gerek yok ki köpeklerini bahçeli bir villada gezdirmeye. Yani farkında değilsin ama toplumun bilinçaltına yerleştirilmiş bazı şeyler, sende onları savunuyorsun. Yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın ama varoluşsal sancılarına çare arıyorsan eğer parayı amaç olmaktan çıkar ve araç haline getir sadece. Bir abi kardeş tavsiyesi olarak düşün.
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
bende kaçar Allaha emanet behlül toprak agamız:)Sende seviliyorsun abi sağolasın. @Mr.sevil
Sohbetinize doyum olmaz güzel insanlar. Allah rahatlık versin. Behlül kaçar.
26 Şub 2021
1,962 Mesaj
1,053 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ulen bende diyorum aykut @asklanbac ile bunların ortak noktaları nedir nasıl arkadaş olmuşlar.benım köpeklerım şuan dış tehdıtlerden koruyamıyorum kendımı korusam da ve onlar benım saglıgım ıcın var olmaları mutlu edıyor benı şuan işsizim bu paralarla onları hem daha ıyı yaşatabılır hem de daha ıyı evde hayatlarını sürdürebilmelerını sağlayabılırım tamamen hayvanlarıma adanmış bır hayatım var tanısan benı bılen bırıne sorabılırsın ) o açıdan köpeklerı öne sürüyorum ben kısmen dedım zaten butunuyle parayla asla zaten mutlu olamazsın bır sanatcı dusun mesela sokaklarda rahat gezememek onun ıcın ne kadar kötu bır durumdur dusunuyorumda okadar zengın :) bende sana kısmen zaten katılıyorum trılyoner olmasak da bı göz guzel 1 ev ısterız.))))))) bırmıktarda gelır
26 Şub 2021
1,962 Mesaj
1,053 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
abi benım onun baktıgı hayvanlardan 10 kat daha cok baktıgıma emın olabılırsn o yanımda hıc kalır.Ulen bende diyorum aykut @asklanbac ile bunların ortak noktaları nedir nasıl arkadaş olmuşlar.
ortak noktanız çok bence özellikle hayvanlara önemseme deger verme konusunda..
26 Şub 2021
1,962 Mesaj
1,053 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
ben hergun beslemezsem bır grubu uyuyamıyorum o derece delirmiş vazıyetteyım kadınsı hormonlarım merhametım agır basmış:)))Ulen bende diyorum aykut @asklanbac ile bunların ortak noktaları nedir nasıl arkadaş olmuşlar.
26 Şub 2021
1,962 Mesaj
1,053 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
o benden daha yaşam standartı yuksektır zekıdır calıskandır ben yıne de severım ıyı ınsan senı tutmayım aga daha fazla gıdıyodun sanırım.) kendıne ıyı bakUlen bende diyorum aykut @asklanbac ile bunların ortak noktaları nedir nasıl arkadaş olmuşlar.
7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
alkol ile aran nasıl dönsün istanbula aykut beyimiz @asklanbac kardeşimiz olmazsa sen ben üçümüz görüşelim degişik bir kafasın vesselam merak ettimde..ben hergun beslemezsem bır grubu uyuyamıyorum o derece delirmiş vazıyetteyım kadınsı hormonlarım merhametım agır basmış:)))