26 Mar 2020
18,768 Mesaj
34,453 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
At yarışı çekilişinde kendisinin de olduğunu söyledi birkaç defa. Forum o dönemlerde sürekli gidip geldiği için dataları kaybettik. Elimizde bir liste var ama kendisi orada yok. Biz de tamam yalan söyleyecek hali yok adamın dedik ve sıraya aldık kendisini. Admin zaten süreci geçen gün yazdı ve inanın bizler de ziyadesiyle yıprandık bu süreçte. Listedeki kişilerden önceliği aktif olanlara verirken diğer foruma kayanlar falan olunca biz de önceliği yine burada kalanlara veriyorduk. Geçen akşam olay yine gündeme gelince ''hakkımı yiyen sikimi yesin'' yazdı çilekeş. Başka yerlerde kim ne yazıyor hiç takip etmedim ama benim hakkımda bile hırsız, dolandırıcı, paraları aldı ezdi gibi cümleler geldi bana. Bunlar hoş şeyler değil. Kimsenin hakkını yemedik, yemeyeceğiz. Esas meseleyi admin açıkladı.Akşam ki çilekeş olayını unutmadım. Sevdiğim adamın hatası varsa da yazılmalı. Ona göre hak edip, etmediğinide söyleriz. Hatta sevmediğim adamın bile hakkını veririm. Bir şey yazdınız, sonra sus pus oldunuz. YAhu bir cevap yazın, aynısını başkası yazsa kaos çıkarıyor dersiniz :)
=====
Abi galiba sizin için oyak'ın, faiz yönünden avantajlarıda var idi