3 Kas 2019
50,436 Mesaj
98,584 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Knk harbi hangi Msj la ben şifonyer mi oldum cidden yoksa baya unutmaya başladım herşeyi galiba. @LordisBack siz de hayal ürünüm müsünüz yoksa?![]()
Yav o gün nerdeyse çuvallıyorduk aminu. Gaziantep 5 nci zrh tug nizamiyesinde ziyaretçi odasına attık hatunu 2 kişi. Alleme kulleme derken kapı tak diye açıldı karargah bölüğü askerlerinden biri içeri girdi. O şaşkın biz şaşkın. Öocuk ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı hemen elini kaldırdı selam dura geçip tekmil vermeye başladı![]()
![]()
![]()
![]()
Biz de (izmirdeki dövmeci arkadaş ve ben) pantolonları giymeye çalışıyoruz. Hatun külodunu giydi pantolon ve kazağını eline alıp odadan fırladı dışarı korkudan. İpekyolu ana caddeye fırladı. Hemen nizamiye karşında minibüs durağı vardı. O şekil çıplak koştu minibüse. Biz de Enver le arkasından koştuk altta pantolon (kamuflaj) üst çıplak olarak. Ama tabii gelmedi geri aminu minibüste giyindi ve gitti. Tabii bizim gözümüze 1 hafta uyku girmedi. Bizi iş üstünde yakalayan asker karargah bölüğü askeri. Gidip karargahtan bi rütbeliye söylese sülalemizi sikecekler aminu. Ama hiçbirşey olmadı. Demek ki çocuk sağolsun hiçkimseye anlatmamış olayı.