Texas78
TC Onaylı
16 Eyl 2019
18,865 Mesaj
15,725 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yok komutanım senin lafına alınır mıyım estağfurullah hemde doğum gününde kuponda gelseydi iyiydi amaYaz len mesajlarını takılma kimsenin lafına. La dur yoksa benim yazdığım posta mı alındın?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eğer benim yazdığıma alındıysan bir kez daha oku yazdıklarımı. Ne sana ne de başka bir arkadaşa söylenmiş birşey yok. Genel anlamda herkes için yazdım ben, kendim dahil. Sadece bu süreli etkinlikteki ödülü kazanmak için değil; forum bizim olduğu için paylaşımları yapmaya devam etmeliyiz. Ki zaten sen etkinlik öncesinde de çeşitli başlıklarda çokca yazan bir arkadaşsın. Nasıl ki etkinlik öncesi yazıyorsan; etkinlikten sonra da aramızda oldukça yazmaya devam edeceksin. Etkinlik süresince de yazmaya devam et!..
Bu arada ilgili başlıkta yazdığım mesajı @Texas78 yanlış anlamış olmasa bile, yanlış anlayabilecek arkadaşlar olabilir. O yüzden burada açıklamasını yapayım...
Forum @admin in değil arkadaşlar (sadece) ... Hepimizin forumu. Bu forumu öldürürsek gideceğimiz başka yer yokEn azından benim yok. O yüzden sadece etkinlik için mesaj kasmak ve o tür davranışlar bizlere (forumun daimi elemanlarına) yakışmaz. Etkinlik içindeki kadar paylaşım yapamasak da; o süreçten sonraki zamanda hepimizin bugüne kadar yaptığından daha fazla paylaşım yapması gerekir. Tuttuğumuz (inandığımz) maçı tahminlere girelim, kuponlarımızı koyalım, diğer başlıklardaki konular hakkında fikrimizi yazmaktan çekinmeyelim... Forumu ne kadar büyütebilirsek bizim de kazanımlarımız (maddi/manevi) o derece büyür.