fıratfırat
TC Onaylı
6 Eki 2019
2,113 Mesaj
2,430 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Ben inşaatçıyım. evin değerleri de kira bedelleri de olması gerekenin çok üstünde. ev sahiplerinin hiç bir haklılığı yok. aldığı evleri bedavaya versinler diye kimsenin bir talebi yok. ama kiralara maaş olarak bakmaları işin püf noktası.
sen bedava ya da çabalayarak her neyse bu kısmı önemli değil ev alacaksın. hem evinin değeri 3 kat artacak hem de resmi enflasyon rakamların da üstüne çıkarak fahiş rakamların üstüne çıkacaksın. olmaz bu ...
rayiç hesabı yok birşey yok. herkes kafasına göre takılıyor.
ha bu demek değildir ki son yapılan yüzde 25 sınıra itiraz etme hakları yok. kaldı ki zaten hukümetin iyileştirme ya da mazlumu koruyup kollama derdi yok. dostlar alışverişte görsün durumu. daha da ötesi kiracıları ev sahiplerinin önüne attılar.
resmi olarak yüzde 25 zammını yapar , gerisini de beyan etmeden vergi dışı olarak alır. hepsi bu kadar.
beğenmeyeni de evin kapısının önüne koyarlar.
hak var hukuk var derseniz o da yok.
arada birileri çıkıp kurşunu sıkacak. münferit olay olarak kalacak ve kimin kimi zikeceği kaba gücce dayalı ilerleyecek.
ben ne yazıyorum şimdi onu da anlamadım. mesele neydi bu arada.
sen bedava ya da çabalayarak her neyse bu kısmı önemli değil ev alacaksın. hem evinin değeri 3 kat artacak hem de resmi enflasyon rakamların da üstüne çıkarak fahiş rakamların üstüne çıkacaksın. olmaz bu ...
rayiç hesabı yok birşey yok. herkes kafasına göre takılıyor.
ha bu demek değildir ki son yapılan yüzde 25 sınıra itiraz etme hakları yok. kaldı ki zaten hukümetin iyileştirme ya da mazlumu koruyup kollama derdi yok. dostlar alışverişte görsün durumu. daha da ötesi kiracıları ev sahiplerinin önüne attılar.
resmi olarak yüzde 25 zammını yapar , gerisini de beyan etmeden vergi dışı olarak alır. hepsi bu kadar.
beğenmeyeni de evin kapısının önüne koyarlar.
hak var hukuk var derseniz o da yok.
arada birileri çıkıp kurşunu sıkacak. münferit olay olarak kalacak ve kimin kimi zikeceği kaba gücce dayalı ilerleyecek.
ben ne yazıyorum şimdi onu da anlamadım. mesele neydi bu arada.