14 Haz 2022
46 Mesaj
124 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Benim de kriptoyla bağım @chatlackali abi kadar. Hiç yatırım olarak veya başka bir gözle bakmadım ama gerçekten çok büyük bir devrim para transferinde bana göre. Eskiden yurt dışı sitelere para göndermeye kalktığımda Western Union ve bankaların fahiş ücretlerine maruz kalıyordum. Bir de SWIFT işlemi üç-dört günü buluyordu.
Bir keresinde yine SWIFT ile 500 USD gönderdim, iki gün sonra banka aradı. Aracı banka parayı bloke etmiş, bu parayı nereye, ne amaçla gönderdiğimi soruyorlar. Meğerse Türkiye, İran ambargosunu deldiği için Türkiye'den tüm USD çıkışları mercek altına alınıyormuş. Şu Reza Sarraf dönemi meşhur. Neyse yalvar yakar parayı geri alabildim, tabi aracı banka komisyonunu keserek göndermiş. Boştan yere 50 USD kaptırdık.
Bu yüzden iyi ki kripto paralar var.
Bir keresinde yine SWIFT ile 500 USD gönderdim, iki gün sonra banka aradı. Aracı banka parayı bloke etmiş, bu parayı nereye, ne amaçla gönderdiğimi soruyorlar. Meğerse Türkiye, İran ambargosunu deldiği için Türkiye'den tüm USD çıkışları mercek altına alınıyormuş. Şu Reza Sarraf dönemi meşhur. Neyse yalvar yakar parayı geri alabildim, tabi aracı banka komisyonunu keserek göndermiş. Boştan yere 50 USD kaptırdık.
Bu yüzden iyi ki kripto paralar var.