9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Baba en son @barisso99 ile dassaklara kadar bi kupon aldik dassaksiz kaldik. Sonra cikma koc dassagi ile devam ettik .sakata gelmeyelim buda giderse
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Her laf heryerde denmez.Yaww arkadaşlar herkesin siniri bozuk geceki olaydan @LordisBack özellikle sana diyorum @Peja bu arkadaşı tanımam etmem ama adam haklı isyanda yalakalık olarak algılamayın lütfen adam daha önce sordu kimseden ses çıkmadı oda espri bile değil sadece sitem olarak yazdı çekilişi yapalım diye
Çünkü adam çekiliş yaparken 40 kişi yazıyor böyle bir soru sorunca da kimse ses vermedi ona karşılık böyle söyledi yoksa kimseyi assagiladigi felan yok ben böyle düşündüm
19 Ağu 2020
1,546 Mesaj
5,084 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Abicim ne postası? İroni gibi bir kavram yok mu hayatınızda? Veya her dogru söyleyen sizin gözünüzde posta koymak mi oluyor ? Kac kitap okumuş yasini basini almış adamsin sende böyle diyorsan vay haline.Ne dar perspektifi yahu yarim saat cevap verilmeyince posta koyan sensin..
23 Tem 2020
881 Mesaj
4,178 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Konu basligi duruyor ve burada konusulmus okusa zaten gorecektir. Bugun pazar kahvalti yapan ailesi ile vakit geciren vardir her daim hazir olda cevap vermek mi gerekiyor sakin olmak gerekmez mi ? Cevap veren yoksa ona gore davran yapma cekilis yaptigini soylemek yerineYaww arkadaşlar herkesin siniri bozuk geceki olaydan @LordisBack özellikle sana diyorum @Peja bu arkadaşı tanımam etmem ama adam haklı isyanda yalakalık olarak algılamayın lütfen adam daha önce sordu kimseden ses çıkmadı oda espri bile değil sadece sitem olarak yazdı çekilişi yapalım diye
Çünkü adam çekiliş yaparken 40 kişi yazıyor böyle bir soru sorunca da kimse ses vermedi ona karşılık böyle söyledi yoksa kimseyi assagiladigi felan yok ben böyle düşündüm
3 Kas 2019
2,301 Mesaj
6,066 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
+1 valla bende böyle anladım ironi geldi banaArkadaşın o yazısında art niyetli olduğunu düşünmedim ben. "Yazdığımın dikkat çekebilmesi için çekiliş yapıyorum mu demem lazıma" getirdi diye düşünüyorum. He ama "illa para mı verelim cevap vermeniz için" demek istediyse, gerçekten hoş bir uslub değil. Burada kimler kimler var, adamın hayatını satın alırlar. Neyse.. Gerek yok konunun uzamasına.
4 Ocak 2020
1,604 Mesaj
3,877 Tepki
0 Çözüm
175
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Sende haklısın ne diyeyim şimdi bende suçlu duruma düşecek anlasildiHer laf heryerde denmez.
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Anlatmak istediğini kırıcı bir ifadeyle dile getirmişsin. Küfür edenlerin ise kendi hatası gereken yapılirAbicim ne postası? İroni gibi bir kavram yok mu hayatınızda? Veya her dogru söyleyen sizin gözünüzde posta koymak mi oluyor ? Kac kitap okumuş yasini basini almış adamsin sende böyle diyorsan vay haline.
Ben ne yazdım peşine ne hakaretler edildi. Daha tek kelime etmem zaten burada mevzu para vs ise veya öyle lanse ettiysem bana yazıklar olsun.