7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
çamur kalmasın mı?Ayrildigim için ödeme alacagimi düşündü heralde ayrilmama rağmen.
Dolandirici tokatlama vs geçmiyor o mesajlarda.Kendisi de beni dolandirdin demiyor zaten.Soylenti ciktigini ponyden duydum gelip aciklama yaptim.
Insan boyle para islerinde zerre kadar camur kalsin istemez üstünde.
Sedatın jackpot parası?
Benim 2400 ütopyabet param ve diger 3 kişi
çekbetde paramın kalması pierre23 ün hakana sövmesi ile ödenmesi.
ve bu çekbetin dolandırıcı oldugu bile bile tekrar foruma sponsor alınması
hakanın bana sadece 3 burodan oyna digerleri güvensiz demesi
betbilmem nede insanların dünya kadar para kalması
daha bir sürü hırsızlıklara göz yumulması yaz yaz bitmez çünkü yaptıgınız hırsızlıklar.
şimdi geliyorum çamur kalmasın istemez insan..
oglum ne çamuru bok çukuru gibisiniz ikinizde hatta üstüne sen hakan dan daha suçlusunuz.. çünkü o buroları sen getirmişssin. yapılan hırsızlıklara susdun ahlak yoksunu sende ne şeref var ne haysiyet gelmiş çamur kalması diyorsun.
Burası sohbet başlıgı küfür aşagılama yazılmaz ama senin gibi şerefsize ne yazsak az...
sende hakanda yaptıgınız bu hırsızlıkların bedelini gün gelecek ödeyeceksiniz misli misli inşallah yaşattıgınız bu hırsızlıkların bu adice yaptıklarınız misli misli çıkar inşallah o magdur etttiginiz çaldıgınız paralar inşallah çıkacak sizden eminim ben buna dünyanın en şerefsizce işidir hırsızlıga alet olmak sizde bunu bilerek isteyerek yaptınız... siz bunu bilerek yaptınız isteyerek yaptınız gelip burda şimdi ama ben hiç birşey yapmadım çamur üstümde kalmasın dersen.
Hassiktir ordan gavat derler adama...
bokunuzda bogulun hırsızlıkla çaldıgınız paralar inşallah sizden çıksın daha beter haller yaşarsınız inşallah..
İnsan ahı hiç birşeye benzemez bak gör sendende hakandanda buna alet olan kim varsa daha beter olacaklar...
daha çok şey yazarımda neyse... bu forumu kirletmeyin daha fazla gidin arkadaş gelmeyin şu foruma...
Herkes biliyor neyin ne oldugunu götünüde yırtsan ben temizim diye inanmaz kimse herkes yaşadıgını sizlerin üyelere yaşattıklarını çok iyi biliyor.. hırsızlar...