Joga Bonito
TC Onaylı
13 Eki 2019
2,762 Mesaj
2,880 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
@admin ezbere konuşma var yaptığı sahtekarlık.
Ben size izah edeyim bana yaptığını.
Kendisi de bilir bugüne kadar bir çorbamı içmişliği yoktur sebebi de şu. Yalan söyleyen adamla işim olmaz daha doğrusu salak yerine koyan kendini kurnaz sananla.
Hatırlayan varsa bunun kız mevzusu vardı ben @cilekes58 kızla buluşma var elde birşey yok deyince hemen yardıma koştum bu da ondan gaz alarak bende kızla buluştum kimliği rehin bıraktım falan demişti.
Tabi ki inanmadım o an açık açık buraya yazdım.ama o inatla "Tarık Akan sadece seni sevdim Zehra" repliği misali abi sana hiç yalan söylemedim dedi bana açık alandan.
Dedim ben bu çocuğa haksızlık mı yapıyorum skypeden ulaştım dedim kızla buluştuğuna dair kanıt at hesabı da ödeyeceğim cebine de ne kadar istiyorsan para vereceğim. Bana resimler attı anlamsız izahsız. Dedim WhatsApp konuşma kaydı veya kızla arama kaydı at sonuçta duman ile haberleşmediniz. Bana fake şeyler atıyor web WhatsApptan dedim mobilden SS at. Sonra ne dedi ? Abi ben yalan söyledim hepsi hayal ürünü.
Bu adam mı sahtekar değil?
Ben o para kazandığında ne dedim 10 gün evvel bu çocuğa çekiliş yaptırmayın. Başınıza bela olur. Ayrıca savoy olayında da haksız onu da belgelerim ben şevki kırılmasın diye hiç müdahil olmadım ona rağmen @admin parasını ödemiş gerçekten akıllara zarar.
Diceklerim bu kadar.
sen yine iyi dayanmışsın ben bu sanal ortamda kimsenin yazdığına güvenmiyom