7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
işin en garibi ne biliyormusun kardeşim.Abicim adam senden yaş olarak büyükte tecrübeli de, inşallah vs diyeceğine abi anlaşamadık kusura bakma benim hatam diyebilirdin ortada mevzu yok çünkü.
O atılan mesajı bana da atmıştın müsait olamamıştım o ara hatırlıyorum. Şu forumda baya insan ile al ver yapmışlığım oldu. Yüzde 99 oranda da gününde ödedim ama bu konuda Selçuk abi başka. Yüklü paralar da aldım, alıyorum çoğu yerde ipten aldı beni ama tarih mi şaştı 5 saat veya 1 gün haber veriyorum oluyor bitiyor bir gün de esamesi okunmamıştır.
O seni etiketlerken gayet gülerek ve samimi olarak etiketlemiş konu seninle beraber buraya gelmiş. Sen sitem ile karşılık veriyorsun bence yakışmadı bilgin olsun. Paraya değer vermeyen sayılı insanlardan o.
parayı aldı. üstüne bir daha istedi bende yok dedim. ondan sonra günü geldi cevap yok..
bugüne kadar geldi gene msj yok yav şudur budur kusura bakma hiç birşey yok....
genede özele yazıyorum hiç konuyu buraya taşımadım dikkat ederseniz kendisi taşıdı..
Sonra ben sert konuşunca anında para bulundu ödendi ilginç şekilde..
Gene ben kalp kırmayayım bak attıgım mesajı siliyorum uzatmak istemiyorum diyorum. sadece tutamayacagın sözü verme bir insan tavsiyesi yazdım kapattım konuyu..
hop adam parayı ödedi diye birden aslan kesildi birde mesajımı alıntılamış yaa neresinden bakarsan bak çok çirkin işler..
genede uzatmıyorum. bu ve bunun gibi insanlardan yüzünden insanlıgımdan utanıyorum malesef...
adam hem suçlu hem güçlü modu bu...
Bende her zaman şu vardır iyilik yap denize at..
Ama işte lanet olsunki söz konusunada acayip takıntılıyım. söz verme bana aga söz veriyorsanda tut.. birşey olduysada haber ver..
söz verip tutulmadıgında kendimi salak yerine koyulmuş hissediyorum malesef..
Neyse konu kapansın lütfen insanoglu bu alıştık aslında ama olmuyor bazen takıntılı oldugum konu olunca böyle oluyor malesef..
Gecen güzel olsun kardeşim. boşver bizi bilen biliyor..
283.3 tl elektrik var.