12 Şub 2020
15,065 Mesaj
23,514 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Dm ye bakarmısın ozamanYav aslında bir durum yokta herkes uyuyor cok sakin sohbet , böyle şeyler reyting öçekiyor hareket katıyor ondan girdim böyle yani![]()
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
11 Kas 2019
7,206 Mesaj
14,951 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abi ben pierre olayında sunu dedim bak, herkese borclanmıs ustelık ortadan kaybolmus, ama bu adam kraldır kımse kızmasın dıyorlar, yaw ole ısmı olur bence de pierre cok ıyı cocuk ama nıye kzmıyım yaa bana borcu varsa ben yıcek ekmek bulamıoken belkı ,o kumarda yemısse kızarım valla kımse kusura bakmasın, adam kac zaman sonra borcları odedı tekrar kraldır bu adam dedıler yaw nasıl ıs arkadas aynısını ben veya burada x bır arkadas yapsa tepkıler boyle basıt olurmuydu?Bence borclu ve sorumlulkları kım olursa olsun aynıdır.Benım kurallarım katıdır degısmez sen 10000 alırsın benden 5 ay usta dersın ben de oklerım 5 ay ıcınde kapını bır kez calarsam s... benı ama sonrasında odemezsen cok ayıp olur, bu arada ben de aynı kalleslıgı yaparsam beni s.....kardeş sen niye bu kadar insanlara karşı kin nefret besliyorsun tam seni seviyorum diyorum :) yine abi bir çıkış yapıyorsun mesela benimde şu anda forumda 3-4 kişiye borcum var 2-3 kişiden de alacağım var ama durumlarını az çok tahmin ediyorum bişey yazmıyorum biri nerdeyse 4-5 ay oldu hatta alacağım borcumdan daha fazladır ama bekliyorum çünkü biliyorum ki kumar oynayan adam öyle yada böyle borcunu ödeyecek ödeyecek ki bir daha kapına gelebilsin borç işlerine gelince ben mesela artık 200-300 dışında kimseye borç vermem 2-3 kişi dışında onlarda zaten gerçekten para geri gelmesede canları sağolsun diyeceğim insanlar pierre olayın da da yaptın aynı şeyi biraz çabuk parlıyorsun bence
son bir söz hani en adi şerefsizdir demişsin ya o kime denir biliyormusun adam senden yüklü borç almıştır biri benden almıştı 3-4 bin civarı paramı geri alana kadar adamdan burda resmen borçlu benmişim muamelesi gördüm inkarlar tehditler küfürler sonra döndü paşa paşa ödedi bahanesi de kızım varmış ona üzülmüş veriyim demiş sanki borç verir gibi böyle adamlara küfür et mesela bunlar hakediyor :)
5 Eyl 2019
9,690 Mesaj
50,431 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
14 Eki 2019
9,081 Mesaj
12,132 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abi ben pierre olayında sunu dedim bak, herkese borclanmıs ustelık ortadan kaybolmus, ama bu adam kraldır kımse kuzmasın dıyorlar, yaw ole ısmı olur bence de pierre cok ıyı cocuk ama nıye kzmıyım yaa bana borcu varsa ben yıcek ekmek bulamıoken belkı ,o kumarda yemısse kızarım valla kımse kusura bakmasın, adam kac zaman sonra borcları odedı tekrar kraldır bu adam dedıler yaw nasıl ıs arkadas aynısını ben veya burada x bır arkadas yapsa tepkıler boyle basıt olurmuydu?Bence borclu ve sorumlulkları kım olursa olsun aynıdır.Benım kurallarım katıdır degısmez sen 10000 alırsın benden 5 ay usta dersın ben de oklerım 5 ay ıcınde kapını bır kez calarsam s... benı ama sonrasında odemezsen cok ayıp olur, bu arada ben de aynı kalleslıgı yaparsam beni s.....
7 Eki 2019
8,227 Mesaj
21,896 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Tepkinde haklısın dostum söylemlerin sert o borç alan adam yarın durumu düzelir gelir buraya yine yüzyüze bakarız o yüzden biraz daha kelimelerimizi seçerek yazalım sadece onu diyorumAbi ben pierre olayında sunu dedim bak, herkese borclanmıs ustelık ortadan kaybolmus, ama bu adam kraldır kımse kuzmasın dıyorlar, yaw ole ısmı olur bence de pierre cok ıyı cocuk ama nıye kzmıyım yaa bana borcu varsa ben yıcek ekmek bulamıoken belkı ,o kumarda yemısse kızarım valla kımse kusura bakmasın, adam kac zaman sonra borcları odedı tekrar kraldır bu adam dedıler yaw nasıl ıs arkadas aynısını ben veya burada x bır arkadas yapsa tepkıler boyle basıt olurmuydu?Bence borclu ve sorumlulkları kım olursa olsun aynıdır.Benım kurallarım katıdır degısmez sen 10000 alırsın benden 5 ay usta dersın ben de oklerım 5 ay ıcınde kapını bır kez calarsam s... benı ama sonrasında odemezsen cok ayıp olur, bu arada ben de aynı kalleslıgı yaparsam beni s.....
11 Kas 2019
7,206 Mesaj
14,951 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
ha sunu da eklıyım paranın aq :) ama soz namustur...Tepkinde haklısın dostum söylemlerin sert o borç alan adam yarın durumu düzelir gelir buraya yine yüzyüze bakarız o yüzden biraz daha kelimelerimizi seçerek yazalım sadece onu diyorum