7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yav işteee orda forumca olduk ban kalktı sonra amerika muhabbetinden pierrenin baskıları ile özelden hakan bey cebinden gönderdi engine..ya engin abi (kendisiyle birebir muhabbetim yoktur) ama takip ederim yıllardır .
etliye sütlüye karışmaz işinde gücünde biridir.
adam param kaldı vs diye yazınca banladılar direk.
sesi soluğu çıkmasa insanlar tepki göstermese kim vurduya gidecek.
acaba dedim kufur mufur mu etti ondan mı banlandı diye bkdan özelden sordum o da yokmuş
sonra herkes tepki verince ban açıldı yazdılar sadece 1 kelime :
ama engin ile parası kalan 4 kişiydi onları ise yok saydı...
açık alandan yazdı magduriyetler giderilecek diye
defalarca yazdım hepsine hepsi duymazdan geldi..
En basiti bu adamın adelet ve dürüstlük anlayışı bu malesef.
özelden yazıyorum cevap vermiyolar. açıkdan yazıyorum özelden yazın diyorlar...
Açıkca diyorumki sorunu ya çözün ya kapatın ama net birşey yapın tam 1 ayı geçti sus puslar açıkalanda yazarsanda anında siliyorlar...cevapda vermiyorlar. insanı tam salak yerine koyuyorlar halbuki onların gönderecegi 1k 2k ya benim hiç ihtiyacım yok allaha şükür sadece adelet istedim dürüstlük istedim ama oda onlarda malesef olmayan birşey...
Yaaaaa çok net sen açık alandan yazzzzz utopyabet magdurlarının sorununu çözecez forumca biraz zaman 1 ayı geçti defalarca yazdım yapacaksanız yapın yapmayacaksanızda yapmayın ama böyle muallakda aylarca neden bekletiyorsun dimi?
Özelden cevap vermez açıkalandan siler hak mı bile aramak şuç arkadaş hertürlü bırak hakkı yaaa yav kendin yazdın çıkar bana utopyanın dolandırdıgı parayı cebinden ver asla demedim kendin dedin sonra neden sus pus oldun..
Engine cebinden verip diger insanları neden eşşek yerine koyuyon yav birşeyin bir adeleti varsa bu konudan kimler magdursa hepisine yaparsın adelet yada hiç yapmazsın... işine gelene adelet işine gelmeyinin mesajlarını silmekle olmazzz...
Tayyipi yada balcıları yada bk yönetimini eleştirmeyle dürüstlük olmuyor...
ilk önce insan bir aynaya bakar ben ne kadar dürüstüm diye...
Bunları mutlaka kendi okuyacak okumasada paranın uşagı olan kuşları ona uçarak ...
Adelet herkese lazımmm
Son düzenleme: