chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Sevgili dostum, senin olayından sonra oraya da ''senin haklı olduğunu'' da belirterek, buna benzer şeyler yazdım. Ki zaten admin de anında cevap yazdı (sonradan silmiş)... Sen şimdi burada x kişi hakkında bir serzenişte bulunursun, bir başkası da gaza gelip, şerefsiz, hırsız, yalancı yazar bir diğeri işi daha da büyütür vs vs vs yazar. Sonra da önünü alamayız. Daha önce BK forumunda da yaşandı bunlar, sen de okumuşsundur. İftira ya da gerçek birsürü şeyler yazıldı, çizildi. Amaç; işte tam da öyle olmayalım. Eleştiri yaz, haklısın da yazabilirsin ama birileri çıkıp mutlaka bu dozu aşar aşacaktır da. İşte benim istediğim o dozu aşmayalım. Yoksa normal eleştiri yeri gelir yapılır. Ama bak ufak bir eleştiri ile başladı hemen akabinde bir arkadaş o forum benim paramı gaspetti yazdı ki olay aslında öyle değildi. Tam da @arduaz ın yazdığı gibiydi... O tür eleştirilerden sonra birileri çıkıp mutlaka doğru yanlış daha farklı şeyler yazmaya başlayabiliyor...Komutan bu konuda katılamıycam malesef , mesela buraya bu kadar yazana kadar keşke öbür tarafa ,sadece @High End neden banlandı acaba.diye yazsaydınız...
normalde üyelerin ban nedenleri yazılıyor diye biliyorum...
yani bu konu oranın konusu bence orda hesabı sorulmalı....Bilemiyorum belki ben yalnış düşünüyorum..