kenan52
TC Onaylı
13 Eki 2019
12,739 Mesaj
26,294 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Şimdi memlekette dünür lerim kavga etmiş mk ve ve bizde mecburen olaya dahil olduk ( ben uzak duruyorum ) hanım gitti getirdi. 15 gündür ses soluk Yok şimdi ise burada ayrı ev tutacaklar miş bende ister istemez buralarda ev tutacakları ve bana yakın olacakları için ister istemez banada yansıyacağını bildiğim için rahatsızlık duyuyorum 65 70 yaşında adamlar evde 30 yaşlarında bir kız var ( ki bana göre olayların atealeyicisi o ) annesiyle birlikte buraya yerleşeceklermiş kayan baba aradı el altindan tehdit etti beni ? sikimdede değil ama çocuklar var hanım var 24 saat gözetim altında tutamam bir erkek var oda İstanbul da dedim kardeşin gelsin halletsin mk. Ben ne yapam kafam yine tarhana çorbasına döndü ağalar sikip Atacan herkesi olan yine çocuklara olacak.( @arduaz valla kufurume kızıyorsun amma dolmusum artık olmuyor yapamıyorum ya kendime ya başkasına zarar vereceğim. ) Ne yapayım dışarda durayım diyorum kafa m alak bullak içeri gireyim diyorum içerisi hallaç yerine dönmüş vay mk yine kısır döngüye döndük