30 Kas 2019
3,440 Mesaj
10,387 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Gecen 10 liraya 100 lira yillar yillar sonra ilk kez bayiden para cektim. Yeni makineler bir degisik sanirim. Tebrikler ikramiye kazandiniz sesi kisik gelince dedim ne oluyor amk sesin kisilmis bir sinirlendim. Parayi kurusu kurusuna aldim. Gorevliye dedim simdi bunun 50 siyle nette oynarim. Bir bozuldu ki anlatamam. Sanki bayi komisyonunu dusuren yetkili biri vardi karsisinda. Oo basliga yazmiyoru dedim ama yazdikca kismetim acildi amn nu. İy 1,5 ust 27 ve 43 te goller geldi. İy cardiff kazanir 28 ve 33 goller cardifften geldi. Stoke maci kg var a kaldi gibi. Goller gecikirse basligi mesgul edecegim 
Yine kafan guzel mi diyen olursa bu sefer bicerun fena dagitirum ona gore. Kafamiz guzel degil ama @rollcat sayesinde ona da sira gelecek gibi. Bu hic iyi bir sey degil. Bir baslasam sonu gelmez biliyoru. Kisacasi kizmayin aciyin bu kavruk kardesinize
Yine kafan guzel mi diyen olursa bu sefer bicerun fena dagitirum ona gore. Kafamiz guzel degil ama @rollcat sayesinde ona da sira gelecek gibi. Bu hic iyi bir sey degil. Bir baslasam sonu gelmez biliyoru. Kisacasi kizmayin aciyin bu kavruk kardesinize