H
High End
Guest
Engin müthiş bir çocuk yeterki boşluguna yakala Enginin ben 2 sene üst üste gittim.. çok iyi bilirim. marmaris çok güzel biryer gez gez bitmiyor çok muhteşem yer...
Enginde muhteşem olunca tekrar tekrar gitmek istiyorsun.
Ben mecbur çoluk çocuk gittim yalnız tek gitsen engininde boşlugunu yakalasan müthiş işlere imza atılabilir![]()
![]()
Marmaris elbette güzel, İçmeler yani Engin'in çalıştığı apartın bulunduğu yer de tam sakin kafa dinlemek isteyenlerin ve yabancıların ev satın aldıkları huzurla yaşamını sürdürmek istedikleri büyük mahallesidir.Orada şu an ev almak istanbulun nişantaşından ev almak gibi birşey.Ki zaten çoğu da yabancılar tarafından alınmış durumda.
Biz Enginle, 2 gün yarımşar saat sohbet ettik çünkü Engin tekne turlarına çıkıyordu, hatta bizi de çıkarayım dedi ama biz çıkmadık çünkü zaten Bodrumdan tatilden geliyorduk kafa dinlemek istedik öğlenleri . Geceleri de zaten barlar sokağına gidiyorduk. Ama pos bıyıklı dayı yokmu oranın sorumlusu. İşte o bomba :)
Bodrumda 8 gün kalmıştık, Marmarisde 4 gün kaldık ancak Marmarisde ömrüm boyunca unutamayacağım hatıralarla yalnız döndüm :)
Birkaç resim atayım bulabilirsem
Moderatör tarafında düzenlendi: