13 Kas 2019
10,889 Mesaj
17,995 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
BEndim yahu diğer kişide ? durun isim var diyordu eve geç döndü bizde bekledik beline kuvvet diyemedik:)hazır @Bonanza online iken , onunla ilgili bir anımızı anlatayım
Malum diğer forumda bilet etkinliği vardı , aq sitesi kaçtı gitti tabi çekiliş felan olmadı. Biz baskı yapa yapa yönetimi ikna ettik çekiliş konusunda . Neyse etkinlik miktarı aşağı çekildi doğal olarak , çekilişi yaptılar . Ben , @Engin @Bonanza , 1 kişi daha var bu 4 lü kazandı. Büyük ödül tabiki bende :)
Tabi @pony moderatör o zaman , 4 lü grup halinde özelden konuşuyoruz . İşte pony diyor abiler papara numaralarını yazın toplu olarak büroya yollayacağım 1 saat içinde ödemeler yapılacak. Neyse ben engin ve diğer arkadaş papara numaralarını yazdı @Bonanza dan ses seda yok . Bekle bekle yazmıyor da . 1 saat geçti . Sonunda yazdı şuan dışardayım papara numaramı ezbere bilmiyorum eve geçince veriyim diye . La abi yapma etme işte hazır parayı bulmuşuz telefondan girip baksana ver işte noyu , gene ses kesildi . Bir süre daha ses çıkmadı , En son özel msj olarak yazdım . Abi dedim evden yengemi ara pcden baksın sana yollasın . Özel msjada cvp yok . Sonra bir mesaj geldi . Kardeş şuan dışardayım çapkınlık yapıyorum hatunla ormandayız :) La abi dedim ALLAH seni .. Havada buz gibi götün donar abi dedim bırak şimdi seksi meksi bize acil papara numaranı öğren . Öyle diyince sanırım pompayı kesti eve geldi , numarayı göndermişti
@Engin le de özel msjda konuşup baya gülmüştük aq biz para derdindeyiz Bonanza pompa derdinde![]()