26 Mar 2020
18,768 Mesaj
34,453 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Babacım sen bu adamların dediğine mi inanmadın yoksa 3 günlük adamını çok sevdin?
Hocam mesajın ağır olmuş ama aramızda az buçuk hukuk geçti o yüzden ben kırmayacağım seni. Ben bu arkadaşı değil foruma üye olan herkesi davet ederim çaya. Yani kimseye kasıt yok. Dün sharke aradı onunla konuştum %99 timsah o dedi ben de o kişiyi nick olarak biliyorum ama sima olarak tanımıyorum dedim. Sharke’ye kızma sebebim bi anda adamı terslemesiydi. Yarın sana yapan olursa aynı tepkiyi veririm. Biraz da forum sorumluluğundan ötürü yapıyorum anlatabiliyor muyum yani kişisel algılanacak bir durum yok. Sharke dün hipodromdayım yarın gelirim görüşürüz dedi kapattı telefonu akşama baktım herkesin keyifler gıcır Yakup’la peja ile buluştu adam burada benlik bir durum yok ki?
Eğer o wolkansa Bu wolkanla bende görüşmüştüm 2 sene önce 2-3 defa. benim sitede bi paramı kurtarıcaktı güya. para vermiştimde onu zar zor almıştım geri. böyle güneş gözlüklü kıvırcık uzun saçlı orta boylu esmer bir eleman
Resimden seçemedim ama benim görüştüğüm adam net olarak saçsızdı hatta saçları nerde döktün bile demiştim.
@sharmante topa girme demiştim baba.. demedim mi ibrahimm..
Abi valla kalbimi kırıyorsun. Geleceğim dedin gelmedin şimdi biri dese bana rollcat sahtekar ben ona cevap vermeyeyim mi? Benim bu adamın yanında olma sebebim son derece mütevazi ve adaplı, foruma büyük katkısı olan biri olması sebebiyleydi. Foruma destek olmaya çalışan herkese karşı böyledir. Bu destekten kastım maçlara yorum yazmak, teşvik etmek vs. Yoksa herkes katlı veriyor sağolsunlar.
@admin ve @sharmante çok tutuyordu malum şahısı. Zaten tag kaldırılmış iyi olmuş. Bu oluşumdaki yerim hep böyle kalsın. Uzaktan..
Bak güzel kardeşim seninle bugüne kadar hiçbir konuda münasebetimiz olmamıştır çekiliş meseleleri haricinde. Suçladığın kişiye dikkat et lütfen rica ediyorum.
———-
Dahası eğer bu adam dolandırıcıysa benim patron Tayyip Erdoğan’ın başdanışmadır. Eczaneye hergün yağ çekmeye vekiller başkanlar aynasız adamlar gelir. Yani bulaşmak isteyeceği son kişi benimdir bu forumda. Ben iyi niyetimden dolayı tuzağa düşebilirim ama bu beni sarsmaz en fazla üç beş kuruşum gider.
Şimdi yapılması gereken şudur; @GAMSIZ ve @Badbet buyrun gelin beraber içelim çayımızı konuşalım kimin ne derdi var kim dolandırıcı canlı yayın açalım foruma. Ak kara belli olsun.