3 Kas 2019
50,436 Mesaj
98,584 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
çok geçmiş olsunİşyeriyle kavga ettim işi bıraktım dün nerdeyse uçağa binerken motora yürüdüm kıyma ediyodum kendimi sinir krizleri geçirdim dün iner inmez hastaneye yetiştirdiler beni sakinleştirici vurdular hala kendimde değilim geçen seneki sinirim geri geldi şimdi durduk yere durmadan titremeler geliyor çok kötüyüm ara ara yüzüm gülüyor ama ses bile duymak istemiyorum
1 Ocak 2020
6,636 Mesaj
11,933 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Geçen bendede ayakta sorun olmuştu oraya attım kendimi fizik tedavi iğne falan çok iyi geldi iki günde yattım 15 lira verdim çıktımaynen tamamlayıcı var ama çok uğraştırdılar beni en son resti çektim telefonda falan baya olay çıkardım en son onayladılar
26 Kas 2019
5,556 Mesaj
17,048 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
mehmet hoca var süper bir insan valla ben 2 gün 1 gece kaldım baya baya ilgilendiler hayvan gibi suit oda verdiler.Geçen bendede ayakta sorun olmuştu oraya attım kendimi fizik tedavi iğne falan çok iyi geldi iki günde yattım 15 lira verdim çıktım
17 Kas 2019
13,633 Mesaj
30,010 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Oha yok artık ne oldu kavga çıktı
Geçmiş olsun çiçeğim ne oldu da kavga ettin
17 Kas 2019
13,633 Mesaj
30,010 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abi sinir hastalığım var benim bu işe girdiğimden beridir gelmiyordu nöbetlerim dün patlama yaşadım kıyma ettiriyordum uçağın motoruna yürüdüm son anda tuttulartellom ne oldu olm ne güzel işin vardı sende ne zamn kriz vardı olm tanıdığımdan beri şeker gibi adamsın
11 Kas 2019
7,205 Mesaj
14,951 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
yaa arkadas kufredersen zararına olur ne olursa olsun ayrıldıgın ısyerıyle sıkıntısız ayrıl bu da sana abı tavsıyesı yau bunun yarını da var referans ısterler , gerı donersın sakın kufur kavga edım deme..Abiler ben inecektim arabayı alacaktım bugün takip cihazı taktıracaktım aradım alcağım arkadaşı plan değişti dendi fethiyeye gitcektim cuma cumartesi çünkü ordaki işleri bitirmeye
Sonra müdürü aradım senin denetimlerin kilitlendi demesinmi bana türkiyede bütün ekipler içinde en hızlo ve en temiz en fazla denetim yapabilen kişiyim girdiğimden beridir türkiyede ilk 3teyim bazı aylar birinci ikinci üçüncü değişiyyor millet zar zor yakın yerlerde bile 7 denetim yaparken ben ilçeler arası 12 denetime çıkabiliyorum
Benim adım türkiyede tüm ekiplerde geçiyor nasıl yapabiliyor diye milletin ortalaması yüzde 77 88 arası iken ben tek başıma olduğumda yüzde 120 130 hatta daha fazla skorlar atıyorum günlük
Bunun üstüne eve geldim baktım denetim atabiliyorum kendime milletin atamalarınıda ben ayarladığım için gerçekten kilitlenmişmi diye bi bakayım dedim kilit filan yok hani bi nevi bölge sorumlusunun yaptığı işleri ben yapıyorum millet nereye gitcek ne işler yapacak günlerimi tatilllerimi işe harcıyorum
Ödülümüz buymuş !!!
Herşey bi netleşsin aylardandır prim almamı engelleyen kalite ekibine çok güzel küfürler yazıp misyonumu tamamlıcam
Hayatım boyunca tek bir kere birşeyden mutlu oldum o da kendimi öldürmeme sebep oluyordu
9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abiler ben inecektim arabayı alacaktım bugün takip cihazı taktıracaktım aradım alcağım arkadaşı plan değişti dendi fethiyeye gitcektim cuma cumartesi çünkü ordaki işleri bitirmeye
Sonra müdürü aradım senin denetimlerin kilitlendi demesinmi bana türkiyede bütün ekipler içinde en hızlo ve en temiz en fazla denetim yapabilen kişiyim girdiğimden beridir türkiyede ilk 3teyim bazı aylar birinci ikinci üçüncü değişiyyor millet zar zor yakın yerlerde bile 7 denetim yaparken ben ilçeler arası 12 denetime çıkabiliyorum
Benim adım türkiyede tüm ekiplerde geçiyor nasıl yapabiliyor diye milletin ortalaması yüzde 77 88 arası iken ben tek başıma olduğumda yüzde 120 130 hatta daha fazla skorlar atıyorum günlük
Bunun üstüne eve geldim baktım denetim atabiliyorum kendime milletin atamalarınıda ben ayarladığım için gerçekten kilitlenmişmi diye bi bakayım dedim kilit filan yok hani bi nevi bölge sorumlusunun yaptığı işleri ben yapıyorum millet nereye gitcek ne işler yapacak günlerimi tatilllerimi işe harcıyorum
Ödülümüz buymuş !!!
Herşey bi netleşsin aylardandır prim almamı engelleyen kalite ekibine çok güzel küfürler yazıp misyonumu tamamlıcam
Hayatım boyunca tek bir kere birşeyden mutlu oldum o da kendimi öldürmeme sebep oluyordu
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,625 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Abiler ben inecektim arabayı alacaktım bugün takip cihazı taktıracaktım aradım alcağım arkadaşı plan değişti dendi fethiyeye gitcektim cuma cumartesi çünkü ordaki işleri bitirmeye
Ödülümüz buymuş !!!
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ödülümüz buymuş !!!