30 Kas 2019
3,440 Mesaj
10,387 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Avrupanın en iyi tipsteri bence @chatlackali abi dir 10 maç veriyorsa 9 u geliyor 1 ide mucize şekilde yatıyor düşük bütçelerle binlerce lira wild atıyor her ay daha ötesi mi var
Gunaydin aminu..
501$ verin kalan 1 ile ucretli hack yapar ipnetor
Bilen bilir aminu aminubet burom var. Gecen dedim atraksiyon olsun. Aminuyanbetting burosu actim. Kendime twitter affiliate link olusturdum. Uye olanin kaybi uzerinden getiri saglayacagim. Para benim buro benim maksat eglence ciksin. Bir yandan patronculuk oynamaktan sıkıldım. Dedim bana wc lazim. Tabii @chatlackali abi aklima geldi. Abi dedim wc verir misin. Benim tipsterliktan bahsetmistim. Dedi oradan uye olup kaybedeyim yuzde alirsin. Abi dedim yapma oyle bir sey tamam para yine bana geliyoru ama. Dedi zaten 9 won serisi yakaladim biri nazarlik olsun. Evet 1,3 oran verdi ve kaybetti. Bana hayirli olsun dedi. Dedim abi tersini underdog baska burodan oynadin mi. Yok dedi oyle olsa bir anlami kalmaz. Ne dediysek o hesabi
Ali abi kadar ince dusunen adamin dibi ama dibi baska adam var midir. Dusunuyoru da komutanim ve digerleri olarak ayrilir herhalde