25 Kas 2019
837 Mesaj
1,097 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
sürekli para istemenin "paraya baglı " paylaşımı azalttıgı bir gerçek fakat parayla alakasız konularda dahi hiç bir şey yazılmamasının nedenini "çekişler", " bitmek bilmeyen "özelden para istemeler " olarak açıklamak yersiz. tamam bu konu rahatsız ediyor ama burda da çok az paylaşım yapılıyor. sadece bir sitenin "fenomen " ya da " fazla aktif " üyelerini bir yere toplamak kısa vadede her şeyin tam olmasını saglamıyor. ve şu da var çogu kişi utanarak söylüyor ama bknın yarısından fazlası onlarca foruma dagılmış durumda. ve çok garip bir şekilde bkcılar bkcı olmaktan gurur duyup söyleyebiliyorken diger forumlarda aktif olduklarını bir türlü söyleyemiyorlar. geçen bkda bir konu geçti sevmedigim bir karakter açılan "xx yerde param kaldı " başlıgına şöyle yazmış "ilgili forumda hesabım varmış bi bakayım " dedim. kibre, salaklıga bakar mısın? tc onaylı bir forumda ki herkes söyleyince hangi forum oldugunu anlamıştır adamın hesabı varmış ne zaman açtıgını bilmiyormuş ama geçerken o an aklına gelmiş bi bakıvermiş. hadi bu kibrin örnegi diyelim hiç kibirli olmadıgı halde utanıp şu forumda oldugunu söyleyemeyen insanlar var sanki öyle forumlarda bulunmak utanılacak bir şeymiş gibi. böyle olunca sanki herkes sadece bir forumda takılıyormkuş gibi oluyor ve kimse niyeyse bk dışında bir forumda oldugunu söylemeye cesaret edemiyor. böyle olunca teşhis yanlış yapılıyor. çogu kişinin alternatifi çok yani şu " bk bitti alternatif olarak biz varız " pek mantıklı durmuyor. zira zaten çogu kişinin alternatifi var.
edit:ha benim yok ben de bu durumku anlayamadım istisnasız son 4-5 senedir illa ki vakit geçierecek bir forum bulmuşumdur bu sene olmadı gitti. 24 saatte 5 forum geziyorum yine rahat degilim.
edit:ha benim yok ben de bu durumku anlayamadım istisnasız son 4-5 senedir illa ki vakit geçierecek bir forum bulmuşumdur bu sene olmadı gitti. 24 saatte 5 forum geziyorum yine rahat degilim.
Moderatör tarafında düzenlendi: