2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,625 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
La hesabı bulsam zaten konu o baya oldu ben bu karıyı gördüm twitterde bulursan at banadababa bir atsana ya valla merak ettim :) Bu de şu sıçmalı ne oluyor cidden bilmiyorum
Yani ben bu işlerin adamı değilim. Yurtdışı ithalatçıları geldiğinde ben mutabakat yapar iade değişim yada yeni mallar hakkında sunum yapardım. Tabii adamlar geldiğinde otelde ağırlardım. Bir gün Slovakyadan bi adam geldi eşiyle geldi sandım, öğlen yemeğe çıkardım bunları İzmir/Konakda. Kadın da yabancı olduğundan eşi sanıyorum.Kadın da ateş ediyordu amk böyle adaletin demiştim zaten adam 57 yaşında kadın taş çatlasın 22. Otele bıraktım ben gittim, akşam tekrar görüştük eşiniz nerde dedim. Ne eşi dedi ben yalnız geldim, bayan da travelgirls dedi yani eşlik edecek hatun. Dedim Sir, sen ne çabuk buldun Türkiye'de bunu ? Ben dedi nereye gitsem anında bulurum çünkü dünyanın her ülkesinde var bu ajans dedi. Ertesi gün bi kıyak çekti bana, otele 1,90 lık Rus gelmiş bana ziyaretçi, telefonda tekrar tekrar teyit alıyorum isim doğru mu bana mı geldi diye..İzmir Smart Hotel.Evet dediler resepsiyondan odanıza gönderiyoruz. O vesileyle tanıdık. Sonra öğrendim ki ulan bi bilmeyen biz varmışız bunu , adamlar iş için gittikleri her ülkede katalogdan seçip alıyorlarmış tek whatsappla,, sadece onda değil diğer tedarikcilerimizden de varmış böyle çapkınlık yapanlar:)