9 Ara 2019
5,766 Mesaj
14,058 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Şöyle söyleyim şeker e de dikkat et. Şeker kullanmayan biriyim. Bir bayram zamanı eve gelen giden içşn 2 tepsi baklava yaptırdım. Bayram üstü akrabalarda cenaze olayı olunca fazla gelen olmadı. Bayram sonu başladım her gece 8.10 dilim yemeye 3.4 gün inanılmaz kaşıntı yerimde duramıyorum karın bölgesi ve sırtta sende ki gibi kabarmalar felan. Doktora gittim sadece bir serum bağladılar tahlil felan hak getire. Çıktım hastaneden teyzem ile telde konuşuyordum hastane olayı felan bahsettim direk son zamanlarda fazla tatlımı tükettin deyince şok oldum hemen hastaneye git tahlil film felan yaptır. Bi gittim abi fazla şeker tüketiminden karaciğer de yağlanma başlamış hemen. O aklıma geldi şükür başlangıçta farkedip müdahale ettik. Şeker kullanmıyorum ama baklava ve künefe zayıf noktam. O andan sonra ona da sınır getirdik. Şekere de dikkat etmekte fayda varSaol hocam cumartesi gunu belimde cikani gosterdim @Biomet ihmal etme baktir dedi gece ter basti uyuyamadim gittim 1 gun tuttular ciktim. Pandemi olmasa 3 gun yatardin dedi doktor dikkat et dedi ama iyim sarilik baslami o skntiydi iyiki farkettik.