17 Haz 2020
10,198 Mesaj
15,877 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
dedem bizi parmağında oynatırsın valla2005 yılıydı sanırım show tv nin teletext sayfasından sohbet odaları vardı. Girdim ben de birgün daha ilk günden bi hatunla başladım yazışmaya 2 gün sonra telefonla aradı, gelsene izmir'e tanışalım, dedi. Sıkıntı yok atlarım uçağa 2 saat sonra yanında olurum ama öyle beleşe gelmem ben, dedim. Ne demek beleş olmaz dmek deyince, yav dedim teletext sohbet odalarında senin de ne aradığın belli benim de, vereceksen söyle geleyim, yoksa beni boşuna yorma oralara kadar, dedim. Sapık, manyak diye bağırıp kapattı telefonu. Baktım 4-5 saat sonra yine arıyor, açtım. Şaka yaptın di mi dedi. Yok dedim ne şakası, ciddiyim, fantastik seks seviyorsan sabaha kadar herşeyi yaparız ama yok diyorsan, bir daha arama beni, benden ekmek çıkmaz, kararını verince ara dedim, kapattım. Ertesi gün aradı aminu, tamam gel, verecem, dedi![]()
![]()
İlk uçakla uçtum istanbul'dan İzmir'e , 1 yıl sonra işletmeciliğini yaptığım denizatı rock barda buluştuk, bira mira ... sonrasında da basmane'de tanık otele geçtik. Sabaha kadar dinlene dinlene vuruştuk aminu ahhh be ahh
![]()
![]()
Arada hala alsancak'ta denk gelir ayaküstü konuşuruz... Bu da böyle bir anımdı.