7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Selam aleyküm arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum şansınız bol olsun.Arkadaslar beni çoğunuz az çok tanırsınız klavuzlu siteden kimseye bir yanlışım olmamıştır kimseden de hiçbir maddi talebim olmamıştır 2007de başlayan uyeligimden bugüne kadar.Ama şuan çok zor durumdayım işsizim hani derler ya ekmek alacak param yok.Dun betticket Twitter'da bir etkinlik yapmıştı tamda o sırada otobüste büyük oğlumu hastaneye götürüyordum cebimdede son 10 lira vardı.Sagolsun Allah razı olsun kendisinden bir arkadaş hiç tanımam papara no yolla 50 lira yollayayim dedi itina sıkıla yolladım başka çarem yoktu.Az önce dün hastaneye götürdüğüm oğlumun öğretmeni mesaj yollamış yarın çocukları sinemaya götürecez ücret 12 lira diye onu bile verecek durumum yok.Bunlari burda paylaştım bir beklenti için değil kimse beni yanlış anlamasın konuşacak dertlesecek kimsem yok çok doluyum
Dostum merhaba, hayat günden güne çok zor oluyor malesef bk dan ben nickini hatırlıyorum senin, şimdi sakın yanlış anlama lütfen dolandırıcılık olayları malum sanal ortamda çok oluyor. nerde oturuyorsunuz. yalan söylüyorsunuz demiyorum. ama gerçeklik payını teyit etmek lazım ondan sonra biz forumca karınca kararınca bir yardım toplayalım günlük yada anlık çareler degilde en azından iş bulana kadar sana yardımcı olunacak bir miktarı toplayalım.
@admin yaz kardeşim sen o eger gerekçelerini ögrenirse bir başlık açsın belli miktar sana iş bulana kadar yardımcı olacak bir miktar toplayalım...
düşmez kalkmaz bir allah hepimiz her an herşeyi yaşayabiliriz. sen dik dur işini ara her inişin bir çıkışı mutlaka olacaktır. sen karamsar olma çare mutlaka bulunur kardeşim.