H
High End
Guest
Bu mesele aslında birçok kişide var fakat çoğunluğu dert etmiyor çünkü alışılmış. Bende de oluyor sık sık. Ne ilaçlar ne tedaviler aldım ama yine de devam ediyor. Bunu deneme yanılma yaparak asgariye indirmek mümkün. Bunu da söyleyen en ünlü cildiyle doktorlarından Serkis Barış. Ermeni hastanesinde görev yapıyor ve bir çok ilden hastası var. Deneme yanılmadan kastım yiyecek ve içecekler. Mesela bir hafta sürekli kola içip durumuna bak sonra da bir hafta hiç içme. Vücudundaki değişiklikleri gözlemle. Mesela bende domates çekirdeğine alerji çıktı halbuki alerji testinde bile görünmüyor. Domates yemediğimde normalim ama yediğim zaman cildim kıpkırmızı oluyor şeker pancarı gibi.
Bunun haricinde kesinlikle birçok ilaca göre en etkili bulduğum ürün head & shoulders clinical şampuan. Nornal marketlerde ve eczanelerde bulunmaz. İnternet üzerinden alınabilir. Fiyatı şu an 95₺ civarında. Ben bu üründen sonra başka hiçbirşey kullanmadım ve çok şükür sorunu çözdüm. Çevreme de genelde bunu tavsiye ediyorum ve iyi geri dönüşler alıyorum. Mutlaka denemeni tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Ben de çok araştırdım. İnternette bu iletten kurtulanlardan biri vardı, bunun asıl sebebi probiyotikler ve yediklerimizle alakalı diyordu.
Kolayı bıraktım, ancak doktorlar ısrarla bunun yiyeceklerle alakası olmadığını söylüyor. Ben artık şampuanla bunun düzeleceğini düşünmüyorum, neler kullandım servet gibi şampuanlar aldım bana İsrailli bir doktoru çok methettiler yabancı bir doktor, Kellual DS şampuan setini önerdi bunun dışında bunun bir çözümü yok dedi. Onu da kullandım kafayı rahatlatıyor ama 4-5 gün sonra yeniden başlıyor.
Son doktorum da , zeytinyağluı ve defne özlü yeşil sabun kullan dedi, bunun ışında kepek şampuanı verdi ki çöp bildiğin 10 defa kullandım bir faydası yok Kenazol 'un falan
Kefire başladım sanki biraz daha azalma gözlemlendi yalnız İçim kefir alıyorum 3 günde bir zaten 3 günde bitiriyorum.